Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Adrian Føler med deg her, det er et stort og omfattende problem på Golf modellen du har og mener til og med WW har utvidede garantier for dette ute i Europa. Det er tettningsmassen i høytalerene i bakdørene krymper og fører til at vann kommer inn i blen og ned på teppene bak. Sjansen her er at denne kamelen må bare Møller svelge ellers er det bare å gå videre med saken til først og fremst importøren eller enda videre til WW konsernet i Tyskland. Å prøve å skule seg bak at garanti tiden utløp jo for flere dager siden er uhørt og burde være langt under Møllers verdighet og man blir fristet til å håpe at snart Kina biler overtar markedet og utraderer Møller som importør for hvis kundebehandlingen er så slett burde de ikke få lov til å selge bil. Hadde vi snakket flere mnd eller år hadde jo saken vært litt anderledes. Dette skal tas på garanti sånn er det bare. Detter er faktisk det første av mine 500 svar her på forumet der jeg er oppriktig opprørt over slett kundebehandling. Terningkast null for Møller dette.

Mvh Kviasen

Hei Adrian Føler med deg her, det er et stort og omfattende problem på Golf modellen du har og mener til og med WW har utvidede garantier for dette ute i Europa. Det er tettningsmassen i høytalerene i bakdørene krymper og fører til at vann kommer inn i blen og ned på teppene bak. Sjansen her er at denne kamelen må bare Møller svelge ellers er det bare å gå videre med saken til først og fremst importøren eller enda videre til WW konsernet i Tyskland. Å prøve å skule seg bak at garanti tiden utløp jo for flere dager siden er uhørt og burde være langt under Møllers verdighet og man blir fristet til å håpe at snart Kina biler overtar markedet og utraderer Møller som importør for hvis kundebehandlingen er så slett burde de ikke få lov til å selge bil. Hadde vi snakket flere mnd eller år hadde jo saken vært litt anderledes. Dette skal tas på garanti sånn er det bare. Detter er faktisk det første av mine 500 600 svar her på forumet der jeg er oppriktig opprørt over slett kundebehandling. Terningkast null for Møller dette.

Mvh Kviasen

Hei Adrian Føler med deg her, det er et stort og omfattende problem på Golf modellen du har og mener til og med WW har utvidede garantier for dette ute i Europa. Det er tettningsmassen i høytalerene i bakdørene som krymper og fører til at vann kommer inn i blen og ned på teppene bak. Sjansen her er at denne kamelen må bare Møller svelge ellers er det bare å gå videre med saken til først og fremst importøren eller enda videre til WW konsernet i Tyskland. Å prøve å skule seg bak at garanti tiden utløp jo for flere dager siden er uhørt og burde være langt under Møllers verdighet og man blir fristet til å håpe at snart Kina biler overtar markedet og utraderer Møller som importør for hvis kundebehandlingen er så slett burde de ikke få lov til å selge bil. Hadde vi snakket flere mnd eller år hadde jo saken vært litt anderledes. Dette skal tas på garanti sånn er det bare. Detter er faktisk det første av mine 600 svar her på forumet der jeg er oppriktig opprørt over slett kundebehandling. Terningkast null for Møller dette.

Mvh Kviasen

Hei Adrian Føler med deg her, det er et stort og omfattende problem på Golf modellen du har og mener til og med WW har utvidede garantier for dette ute i Europa. Det er tettningsmassen i høytalerene i bakdørene som krymper og fører til at vann kommer inn i blen bilen og ned på teppene bak. Sjansen her er at denne kamelen må bare Møller svelge ellers er det bare å gå videre med saken til først og fremst importøren eller enda videre til WW konsernet i Tyskland. Å prøve å skule seg bak at garanti tiden utløp jo for flere dager siden er uhørt og burde være langt under Møllers verdighet og man blir fristet til å håpe at snart Kina biler overtar markedet og utraderer Møller som importør for hvis kundebehandlingen er så slett burde de ikke få lov til å selge bil. Hadde vi snakket flere mnd eller år hadde jo saken vært litt anderledes. Dette skal tas på garanti sånn er det bare. Detter er faktisk det første av mine 600 svar her på forumet der jeg er oppriktig opprørt over slett kundebehandling. Terningkast null for Møller dette.

Mvh Kviasen

Hei Adrian Føler med deg her, det er et stort og omfattende problem på Golf modellen du har og mener til og med WW har utvidede garantier for dette ute i Europa. Det er tettningsmassen i høytalerene i bakdørene som krymper og fører til at vann kommer inn i bilen og ned på teppene bak. Sjansen her er at denne kamelen må bare Møller svelge ellers er det bare å gå videre med saken til først og fremst importøren eller enda videre til WW konsernet i Tyskland. Å prøve å skule seg bak at garanti tiden utløp jo for flere dager siden er uhørt og burde være langt under Møllers verdighet og man blir fristet til å håpe at snart Kina biler overtar markedet og utraderer Møller som importør for hvis kundebehandlingen er så slett burde de ikke få lov til å selge bil. Hadde vi snakket flere mnd eller år hadde jo saken vært litt anderledes. Dette skal tas på garanti sånn er det bare. Detter Dett er er faktisk det første av mine 600 svar her på forumet der jeg er oppriktig opprørt over slett kundebehandling. Terningkast null for Møller dette.

Mvh Kviasen

Hei Adrian Føler med deg her, det er et stort og omfattende problem på Golf modellen du har og mener til og med WW har utvidede garantier for dette ute i Europa. Det er tettningsmassen i høytalerene i bakdørene som krymper og fører til at vann kommer inn i bilen og ned på teppene bak. Sjansen her er at denne kamelen må bare Møller svelge ellers er det bare å gå videre med saken til først og fremst importøren eller enda videre til WW konsernet i Tyskland. Å prøve å skule seg bak at garanti tiden utløp jo for flere dager siden er uhørt og burde være langt under Møllers verdighet og man blir fristet til å håpe at snart Kina biler overtar markedet og utraderer Møller som importør for hvis kundebehandlingen er så slett burde de ikke få lov til å selge bil. Hadde vi snakket flere mnd eller år hadde jo saken vært litt anderledes. Dette skal tas på garanti sånn er det bare. Dett er Dettr er faktisk det første av mine 600 svar her på forumet der jeg er oppriktig opprørt over slett kundebehandling. Terningkast null for Møller dette.

Mvh Kviasen

Hei Adrian Føler med deg her, det er et stort og omfattende problem på Golf modellen du har og mener til og med WW har utvidede garantier for dette ute i Europa. Det er tettningsmassen i høytalerene i bakdørene som krymper og fører til at vann kommer inn i bilen og ned på teppene bak. Sjansen her er at denne kamelen må bare Møller svelge ellers er det bare å gå videre med saken til først og fremst importøren eller enda videre til WW konsernet i Tyskland. Å prøve å skule seg bak at garanti tiden utløp jo for flere dager siden er uhørt og burde være langt under Møllers verdighet og man blir fristet til å håpe at snart Kina biler overtar markedet og utraderer Møller som importør for hvis kundebehandlingen er så slett burde de ikke få lov til å selge bil. Hadde vi snakket flere mnd eller år hadde jo saken vært litt anderledes. Dette skal tas på garanti sånn er det bare. Dettr Dette er faktisk det første av mine 600 svar her på forumet der jeg er oppriktig opprørt over slett kundebehandling. Terningkast null for Møller dette.

Mvh Kviasen

Antall visninger