Revisjonshistorikk [tilbake]

Morsom trelle du her der. Dette er en bil som er vel verdt å ta vare på mener jeg.

Etter mer enn 50 år er det jo ikke noen stor bombe at den trenger litt ettersyn og rustreparasjon. Jeg er ikke helt tilhenger av å gjøre ting klattvis og delt. Men har man ikke anledning til å ta det skikkelig nå på grunn at tid, penger eller andre omstendigheter så kan det være en nødløsning. Men ofte er det bare å rulle «snøballen» foran seg. Den vokser seg større og større …

Det beste – og på sikt – også det billigste, er nok å gjøre dette skikkelig først som sist. Ta det helt inn til «beinet» og få gjort det. Da her du bil i 50 nye åer. Minst.

Du må bare være forbedret på at dette er dyrt og mer omfattende enn det man i utgangspunktet tror. Man må ha viljen, evnen og pengene til å stå i det helt til det er fullført. Det finnes nok av eksempler på det motsatte og biler som bare blir stående halvferdige i årevis.

Når det gjelder kostnader så er det helt umulig å si uten å ha sett bilen. Men igjen. Dyrt!

Det finnes flere firmaer som driver med restaurering av veteranbiler. Et kjapt google-søk vil gi deg menge treff. Ta kontakt med noen av dem. Få de til å se på bilen din og til å gi deg et estimat. Ønsker både deg og VW-en lykke til!

Antall visninger