Revisjonshistorikk [tilbake]

Norulf er inne på noe men tror det er starteren din det er feil med, 2 masse svinghjulet spises opp og etterlater spon i starteren og går så tregt at motor ikke får kompresjon til å antenne. Sensoren som skal registrere at motor sviver rundt dekkes også helt med jernspon.

Mvh Kviasen

Norulf er inne på noe men tror det er starteren din det er feil med, 2 masse svinghjulet spises opp og etterlater spon i starteren og går så tregt at motor ikke får kompresjon til å antenne. Sensoren som skal registrere at motor sviver rundt dekkes også helt med jernspon.jernspon og det blir da vanskelig å få et robust signal som ecu trenger for å åpne signal til dysene.

Mvh Kviasen

Norulf er inne på noe men tror det er starteren din det er feil med, 2 masse svinghjulet spises opp og etterlater spon i starteren og går så tregt at motor ikke får kompresjon til å antenne. Sensoren som skal registrere at motor sviver rundt dekkes også helt med jernspon og ser mest ut som en gmmel barberkost når man tar den ut og det blir da vanskelig å få et robust signal som ecu trenger for å åpne signal til dysene.

Mvh Kviasen

Norulf er inne på noe men tror det er starteren din det er feil med, 2 dobbel masse svinghjulet spises opp og etterlater spon i starteren og går så tregt at motor ikke får kompresjon til å antenne. Sensoren som skal registrere at motor sviver rundt dekkes også helt med jernspon og ser mest ut som en gmmel gammel barberkost når man tar den ut og det blir da vanskelig å få et robust signal som ecu trenger for å åpne signal til dysene.

Mvh Kviasen