Revisjonshistorikk [tilbake]

Helt riktig som Norulf sier at verksteder gjør feil, på konas bil hadde verksted etter service glemt å skru til oljefilteret slik at all oljen rant ut av motoren og måtte berges tilbake til verksted og en annen bil jeg kjøpte hadde fått feilmontert reg reim slik at stemplene slo i ventilene og hele motoren måtte byttes dette var det faktisk Mekonomen som gjorde og av en helt oppegående mekaniker.så helt riktig feil skjer da det er mennesker som utfører jobben og de gjør feil. Men det som Norulf nevner med at stein var lagt under hjulene og aldri flyttet men likevel med en pen verksted regning tror jeg er en forgangen tid, verkstedene skriver ikke på regningen lenger masse deler som ikke er byttet fordi om vi alle har hørt om slike historier og tror at slik er det nok fortsatt men slike fjorden cowboys tider tror jeg bileierene kan ta det helt med ro de eksistere ikke lenger. Verkstedene har faktisk stor respekt for kundens tid som de fakturerer for og mekanikerene kan ikke ta en velfortjent lur på pauserommet for å slappe av etter en fuktig helg på kundens regning. Noe sier meg også at Ane Sofie ikke er tapt bak bilen sin og er høyst oppegående i så måte. Alt er jo relativt men det som blir beskrevet som umerkelig risting og en liten grå dott fra eksosen var det egentlig at motoren gikk som om man skramlet med en bestikk skuff og bilen røykla det meste av veistrekkningen mellom Bergen og Åsane ? Som du ser står alt på hvor nøyaktig ting beskrives og kan det fks være slik at det ble fylt feil drivstoff eller at man har kjørt med feilmelding på tett partikkelfilter over lang tid for da kan trykk bygge seg opp slik at smøreoljen til turbo presses ut igjennom tettningene og renner ned i eksosen og utterligere skader partikkelfilter ? En annen ting jeg lurer på er hvorfor skulle verksted fjerne en berettiget kritikk uten annen grunn enn at de ikke synes noe særlig om det ? Ane Sofie hadde sikkert håpet på å få mere medhold her i at Møller Vest driver med lurendreieri og bli bestyrtet at de kunne fjerne et berettiget innlegg som hun skrev.men som alltid det er nok 2 sider av denne saken. Men hvis det var slik det var som hun forteller bør nok Møller Vest ta dette innoverseg og skjerpe sine rutiner og opptre mere tydelig overfor kundene sine.

Mvh Kviasen

Helt riktig som Norulf sier at verksteder gjør feil, på konas bil hadde verksted etter service glemt å skru til oljefilteret slik at all oljen rant ut av motoren og måtte berges tilbake til verksted og en annen bil jeg kjøpte hadde fått feilmontert reg reim slik at stemplene slo i ventilene og hele motoren måtte byttes dette var det faktisk Mekonomen som gjorde og av en helt oppegående mekaniker.så helt riktig feil skjer da det er mennesker som utfører jobben og de gjør feil. Men det som Norulf nevner med at stein var lagt under hjulene og aldri flyttet men likevel med en pen verksted regning tror jeg er en forgangen tid, verkstedene skriver ikke på regningen lenger masse deler som ikke er byttet fordi om vi alle har hørt om slike historier og tror at slik er det nok fortsatt men slike fjorden cowboys tider tror jeg bileierene kan ta det helt med ro de eksistere ikke lenger. Verkstedene har faktisk stor respekt for kundens tid som de fakturerer for og mekanikerene kan ikke ta en velfortjent lur på pauserommet for å slappe av etter en fuktig helg på kundens regning. Noe sier meg også at Ane Sofie ikke er tapt bak bilen sin og er høyst oppegående i så måte. Alt er jo relativt men det som blir beskrevet som umerkelig risting og en liten grå dott fra eksosen var det egentlig at motoren gikk som om man skramlet med en bestikk skuff og bilen røykla det meste av veistrekkningen mellom Bergen og Åsane ? Som du ser står alt på hvor nøyaktig ting beskrives og kan det fks være slik at det ble fylt feil drivstoff eller at man har kjørt med feilmelding på tett partikkelfilter over lang tid for da kan trykk bygge seg opp slik at smøreoljen til turbo presses ut igjennom tettningene og renner ned i eksosen og utterligere skader partikkelfilter ? En annen ting jeg lurer på er hvorfor skulle verksted fjerne en berettiget kritikk uten annen grunn enn at de ikke synes noe særlig om det ? Ane Sofie hadde sikkert håpet på å få mere medhold her i at Møller Vest driver med lurendreieri og bli bestyrtet at de kunne fjerne et berettiget innlegg som hun skrev.men som alltid det er nok 2 sider av denne saken. Men hvis det var slik det var som hun forteller bør nok Møller Vest ta dette innoverseg innover seg og skjerpe sine rutiner og opptre mere tydelig overfor kundene sine.

Mvh Kviasen

Helt riktig som Norulf sier at verksteder gjør feil, på konas bil hadde verksted etter service glemt å skru til oljefilteret slik at all oljen rant ut av motoren og måtte berges tilbake til verksted og en annen bil jeg kjøpte hadde fått feilmontert reg reim slik at stemplene slo i ventilene og hele motoren måtte byttes dette var det faktisk Mekonomen som gjorde og av en helt oppegående mekaniker.så helt riktig feil skjer da det er mennesker som utfører jobben og de gjør feil. Men det som Norulf nevner med at stein var lagt under hjulene og aldri flyttet men likevel med en pen verksted regning tror jeg er en forgangen tid, verkstedene skriver ikke på regningen lenger masse deler som ikke er byttet fordi om vi alle har hørt om slike historier og tror at slik er det nok fortsatt men slike fjorden cowboys tider tror jeg bileierene kan ta det helt med ro de eksistere ikke lenger. Verkstedene har faktisk stor respekt for kundens tid som de fakturerer for og mekanikerene kan ikke ta en velfortjent lur på pauserommet for å slappe av etter en fuktig helg på kundens regning. Noe sier meg også at Ane Sofie ikke er tapt bak bilen sin og er høyst oppegående i så måte. Alt er jo relativt men det som blir beskrevet som umerkelig risting og en liten grå dott fra eksosen for deretter bare stoppe og starte igjen så var alt ok eller var det egentlig at motoren gikk som om man skramlet med en bestikk skuff og bilen røykla det meste av veistrekkningen mellom Bergen og Åsane ? Som du ser står alt på hvor nøyaktig ting beskrives og kan det fks være slik at det ble fylt feil drivstoff eller at man har kjørt med feilmelding på tett partikkelfilter over lang tid for da kan trykk bygge seg opp slik at smøreoljen til turbo presses ut igjennom tettningene og renner ned i eksosen og utterligere skader partikkelfilter ? En annen ting jeg lurer på er hvorfor skulle verksted fjerne en berettiget kritikk uten annen grunn enn at de ikke synes noe særlig om det ? Ane Sofie hadde sikkert håpet på å få mere medhold her i at Møller Vest driver med lurendreieri og bli bestyrtet at de kunne fjerne et berettiget innlegg som hun skrev.men som alltid det er nok 2 sider av denne saken. Men hvis det var slik det var som hun forteller bør nok Møller Vest ta dette innover seg og skjerpe sine rutiner og opptre mere tydelig overfor kundene sine.

Mvh Kviasen

Helt riktig som Norulf sier at verksteder gjør feil, på konas bil hadde verksted etter service glemt å skru til oljefilteret slik at all oljen rant ut av motoren og måtte berges tilbake til verksted og en annen bil jeg kjøpte hadde fått feilmontert reg reim slik at stemplene slo i ventilene og hele motoren måtte byttes dette var det faktisk Mekonomen som gjorde og av en helt oppegående mekaniker.så helt riktig feil skjer da det er mennesker som utfører jobben og de gjør feil. Men det som Norulf nevner med at stein var lagt under hjulene og aldri flyttet men likevel med en pen verksted regning tror jeg er en forgangen tid, verkstedene skriver ikke på regningen lenger masse deler som ikke er byttet fordi om vi alle har hørt om slike historier og tror at slik er det nok fortsatt men slike fjorden cowboys tider tror jeg bileierene kan ta det helt med ro de eksistere ikke lenger. Verkstedene har faktisk stor respekt for kundens tid som de fakturerer for og mekanikerene kan ikke ta en velfortjent lur på pauserommet for å slappe av etter en fuktig helg på kundens regning. Noe sier meg også at Ane Sofie ikke er tapt bak bilen sin og er høyst oppegående i så måte. Alt er jo relativt men det som blir beskrevet som umerkelig risting og en liten grå dott fra eksosen for deretter bare stoppe og starte igjen så var alt ok eller var det egentlig at motoren gikk som om man skramlet med en bestikk skuff og bilen røykla det meste av veistrekkningen mellom Bergen og Åsane ? Som du ser er det variabler her der alt står alt på hvor nøyaktig ting beskrives og kan det fks være slik at det ble fylt feil drivstoff eller at man har kjørt med feilmelding på tett partikkelfilter over lang tid for da kan trykk bygge seg opp slik at smøreoljen til turbo presses ut igjennom tettningene og renner ned i eksosen og utterligere skader partikkelfilter ? En annen ting jeg lurer på er hvorfor skulle verksted fjerne en berettiget kritikk uten annen grunn enn at de ikke synes noe særlig om det ? Ane Sofie hadde sikkert håpet på å få mere medhold her i at Møller Vest driver med lurendreieri og bli bestyrtet at de kunne fjerne et berettiget innlegg som hun skrev.men som alltid det er nok 2 sider av denne saken. Men hvis det var slik det var som hun forteller bør nok Møller Vest ta dette innover seg og skjerpe sine rutiner og opptre mere tydelig overfor kundene sine.

Mvh Kviasen

Helt riktig som Norulf sier at verksteder gjør feil, på konas bil hadde verksted etter service glemt å skru til oljefilteret slik at all oljen rant ut av motoren og måtte berges tilbake til verksted og en annen bil jeg kjøpte hadde fått feilmontert reg reim slik at stemplene slo i ventilene og hele motoren måtte byttes dette var det faktisk Mekonomen som gjorde og av en helt oppegående mekaniker.så helt riktig feil skjer da det er mennesker som utfører jobben og de gjør feil. Men det som Norulf nevner med at stein var lagt under hjulene og aldri flyttet men likevel med en pen verksted regning tror jeg er en forgangen tid, verkstedene skriver ikke på regningen lenger masse deler som ikke er byttet fordi om vi alle har hørt om slike historier og tror at slik er det nok fortsatt men slike fjorden cowboys tider tror jeg bileierene kan ta det helt med ro de eksistere ikke lenger. Verkstedene har faktisk stor respekt for kundens tid som de fakturerer for og mekanikerene kan ikke ta en velfortjent lur på pauserommet for å slappe av etter en fuktig helg på kundens regning. Noe sier meg også at Ane Sofie ikke er tapt bak bilen sin og er høyst oppegående i så måte. Alt er jo relativt men det som blir beskrevet som umerkelig risting og en liten grå dott fra eksosen for deretter bare stoppe og starte igjen så var alt ok eller var det egentlig at motoren gikk som om man skramlet med en bestikk skuff og bilen røykla det meste av veistrekkningen mellom Bergen og Åsane ? Som du ser er det variabler her der alt står på hvor nøyaktig ting beskrives og kan det fks være slik at det ble fylt feil drivstoff eller at man har kjørt med feilmelding på tett partikkelfilter over lang tid for da kan trykk bygge seg opp slik at smøreoljen til turbo presses ut igjennom tettningene og renner ned i eksosen og utterligere ytterligere skader partikkelfilter ? En annen ting jeg lurer på er hvorfor skulle verksted fjerne en berettiget kritikk uten annen grunn enn at de ikke synes noe særlig om det ? Ane Sofie hadde sikkert håpet på å få mere medhold her i at Møller Vest driver med lurendreieri og bli bestyrtet at de kunne fjerne et berettiget innlegg som hun skrev.men som alltid det er nok 2 sider av denne saken. Men hvis det var slik det var som hun forteller bør nok Møller Vest ta dette innover seg og skjerpe sine rutiner og opptre mere tydelig overfor kundene sine.

Mvh Kviasen