Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Ja det var lekkasje i noen golf 7 høytaler pakkninger eller i tettningsmassen som førte til at vann rant inn i høytalere og videre inn gjennom dørterskel og ned på gulvmatter bak som førte til fukt i bakre gulv. WW har ikke utstedt recall på dette og du ender da opp med å betaler for det selv. For å si det sånn så gir ikke noen importører ved dørene og du har nok lite å hente her. Et forsøk er jo reklamasjons retten du nevner fra den du kjøpte bilen av men er nok et halmstrå og det går mere på skjulte feil og mangler og da som aller mest dreier seg om hva forhandler eller selger burde vist om og selger gir seg helt sikkert ikke uten kamp her da det er vanskelig for deg å bevise om problemet var der i 2017 noe det trolig ikke var når du først nå 3 år etter fikk problemet. Fugemassen som ble brukt har trolig krympet med tiden og tilslutt ført til lekkasjer og her er en av riskene med å kjøpe bruktbil altså at ting tar tid før det viser seg så hvordan du skal få lagt dette frem for forhandleren slik at han tar regningen eller deler av den er jeg jammen ikke sikker hvordan skal foregå. Tror ikke du sakl sette dyre advokater på saken blir nok best med dialog her vil jeg tro med selger.

Mvh Kviasen

Hei Ja det var lekkasje i noen golf 7 høytaler pakkninger eller i tettningsmassen som førte til at vann rant inn i høytalere og videre inn gjennom dørterskel og ned på gulvmatter bak som førte til fukt i bakre gulv. WW har ikke utstedt recall på dette og du ender da opp med å betaler for det selv. For å si det sånn så gir ikke noen importører ved dørene og du har nok lite å hente her. Et forsøk er jo reklamasjons retten du nevner fra den du kjøpte bilen av men er nok et halmstrå og det går mere på skjulte feil og mangler og da som aller mest dreier seg om hva forhandler eller selger burde vist om og selger gir seg helt sikkert ikke uten kamp her da det er vanskelig for deg å bevise om problemet var der i 2017 noe det trolig ikke var når du først nå 3 år etter fikk problemet. Fugemassen som ble brukt har trolig krympet med tiden og tilslutt ført til lekkasjer og her er en av riskene med å kjøpe bruktbil altså at ting tar tid før det viser seg så hvordan du skal få lagt dette frem for forhandleren slik at han tar regningen eller deler av den er jeg jammen ikke sikker hvordan skal foregå. Tror ikke du sakl skal sette dyre advokater på saken blir nok best med dialog her vil jeg tro med selger.

Mvh Kviasen

Hei Ja det var lekkasje i noen golf 7 høytaler pakkninger eller i tettningsmassen som førte til at vann rant inn i høytalere og videre inn gjennom dørterskel og ned på gulvmatter bak som førte til fukt i bakre gulv. WW har ikke utstedt recall på dette og du ender da opp med å betaler for det selv. For å si det sånn så gir ikke noen importører ved dørene og du har nok lite å hente her. Et forsøk er jo reklamasjons retten du nevner fra den du kjøpte bilen av men er nok et halmstrå og det går mere på skjulte feil og mangler og da som aller mest dreier seg om hva forhandler eller selger burde vist om og selger gir seg helt sikkert ikke uten kamp her da det er vanskelig for deg å bevise om problemet var der i 2017 noe det trolig ikke var når du først nå 3 år etter fikk problemet. Fugemassen som ble brukt har trolig krympet med tiden og tilslutt ført til lekkasjer og her er en av riskene med å kjøpe bruktbil altså at ting tar tid før det viser seg så hvordan du skal få lagt dette frem for forhandleren slik at han tar regningen eller deler av den er jeg jammen ikke sikker hvordan skal foregå. Tror ikke du skal sette dyre advokater på saken blir nok best med dialog her vil jeg tro med selger.

Mvh Kviasen