Revisjonshistorikk [tilbake]

Det står strømforbruk 1,9KWh og i mitt hode er det et strøm forbruk da det er en elbil, er det noe dere har sett som jeg misser her ? Regner med dette er noe som står på displayet i bilen og ikke tatt ut av luften.

Mvh Kviasen

Det står strømforbruk 1,9KWh og i mitt hode er det et strøm forbruk da det er en elbil, er det noe dere har sett som jeg misser her ? Regner med dette er noe som står på displayet i bilen og ikke tatt ut av luften.luften. Sist jeg fikk regning fra kraktverket mener jeg det sto KWh forbruk her.

Mvh Kviasen

Det står strømforbruk 1,9KWh og i mitt hode er det et strøm forbruk da det er en elbil, er det noe dere har sett som jeg misser her ? Regner med dette er noe som står på displayet i bilen og ikke tatt ut av luften. Sist jeg fikk regning fra kraktverket kraftverket mener jeg det sto KWh forbruk her.

Mvh Kviasen

Det står strømforbruk 1,9KWh og i mitt hode er det et strøm forbruk da det er en elbil, er det noe dere har sett som jeg misser her ? Regner med dette er noe som står på displayet i bilen og ikke tatt ut av luften. Sist jeg fikk regning fra kraftverket mener jeg det sto KWh forbruk her.her. Har jeg kanskje vanskelig for det eller?

Mvh Kviasen

Det står strømforbruk 1,9KWh og i mitt hode er det et strøm strøm(energi) forbruk da det er en elbil, er det noe dere har sett som jeg misser her ? Regner med dette er noe som står på displayet i bilen og ikke tatt ut av luften. Sist jeg fikk regning fra kraftverket mener jeg det sto KWh forbruk her. Har jeg kanskje vanskelig for det eller?

Mvh Kviasen

Antall visninger