Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Man innhenter en tredjepart fra fks et annet lakkverksted eller en fra Naf eller en takstmann for å vurdere lakkjobben, begge parter blir enige om å akseptere avgjørelsen til denne personen og ja er risk for at det slår begge veier her men den får man ta.

Mvh Kviasen

Hei Man innhenter en tredjepart fra fks et annet lakkverksted eller en fra fks Naf eller en uavhengig takstmann for å vurdere lakkjobben, begge parter blir enige om å akseptere personen og avgjørelsen til denne personen hans blir bindene og ja er risk for at det slår begge veier her men den får man ta.ta. Går de ikke med på dette forslaget står saken din plutselig mye sterkere og du kan gå videre med den.

Mvh Kviasen

Hei Man innhenter en tredjepart fra fks et annet lakkverksted eller en fra fks Naf eller en uavhengig takstmann for å vurdere lakkjobben, begge parter blir enige om å akseptere personen og avgjørelsen hans blir bindene og ja er risk for at det slår begge veier her men den får man ta. Personen vil vurdere om det fks er gamle skader som at man har kjørt over isklumper og lignende på vinteren som normalt ikke er synlige men som heller ikke er noen selvfølge at lakkverkstedet skal fiks opp i. Går de ikke med på dette forslaget står saken din plutselig mye sterkere og du kan gå videre med den.den. Du sier ikke noe om hvilken grunn de har for at de ikke vil gjøre jobben om igjen og normalt hvis det er en forsikrings jobb så er det forsikringen som legger føringene her.

Mvh Kviasen

Hei Man innhenter en tredjepart fra fks et annet lakkverksted eller en fra fks Naf eller en uavhengig takstmann for å vurdere lakkjobben, begge parter blir enige om å akseptere personen og avgjørelsen hans blir bindene og ja er risk for at det slår begge veier her men den får man ta. Personen vil vurdere om det fks er gamle skader som at man har kjørt over isklumper og lignende på vinteren som normalt ikke er synlige men som heller ikke er noen selvfølge at lakkverkstedet skal fiks opp i. Går de ikke med på dette forslaget står saken din plutselig mye sterkere og du kan gå videre med den. Du sier ikke noe om hvilken grunn de har for at de ikke vil gjøre jobben om igjen og normalt hvis det er en forsikrings jobb så er det forsikringen som legger føringene her.her og ikke verkstedet . Men hvis skaden som forårsaket at det ble besluttet utbedring og lakking fortsatt er synlig og det er masse bobler i lakken burde de jo egentlig krumme nakken og gå på på nytt høres ut som en riktig blåmandag på jobben for denne lakkereren spør du meg.

Mvh Kviasen

Hei Man innhenter en tredjepart fra fks et annet lakkverksted eller en fra fks Naf eller en uavhengig takstmann for å vurdere lakkjobben, begge parter blir enige om å akseptere personen og avgjørelsen hans blir bindene og ja er risk for at det slår begge veier her men den får man ta. Personen vil vurdere om det fks er gamle skader som at man har kjørt over isklumper og lignende på vinteren som normalt ikke er synlige men som heller ikke er noen selvfølge at lakkverkstedet skal fiks opp i. Går de ikke med på dette forslaget står saken din plutselig mye sterkere og du kan gå videre med den. Du sier ikke noe om hvilken grunn de har for at de ikke vil gjøre jobben om igjen og normalt hvis det er en forsikrings jobb så er det forsikringen som legger føringene her og ikke verkstedet . Men hvis skaden som forårsaket at det ble besluttet utbedring og lakking fortsatt er synlig og det er masse bobler i lakken burde de jo egentlig skjemmes krumme nakken og gå på på nytt nytt, høres ut som en riktig blåmandag på jobben for denne lakkereren spør du meg.

Mvh Kviasen

Hei Man innhenter en tredjepart fra fks et annet lakkverksted eller en fra fks kanskje Naf eller en uavhengig takstmann for å vurdere lakkjobben, begge parter blir enige om å akseptere personen og avgjørelsen hans blir bindene og ja er risk for at det slår begge veier her men den får man ta. Personen vil vurdere om det fks er gamle skader som at man har kjørt over isklumper og lignende på vinteren som normalt ikke er synlige men som heller ikke er noen selvfølge at lakkverkstedet skal fiks opp i. Går de ikke med på dette forslaget står saken din plutselig mye sterkere og du kan gå videre med den. Du sier ikke noe om hvilken grunn de har for at de ikke vil gjøre jobben om igjen og normalt hvis det er en forsikrings jobb så er det forsikringen som legger føringene her og ikke verkstedet . Men hvis skaden som forårsaket at det ble besluttet utbedring og lakking fortsatt er synlig og det er masse bobler i lakken burde de jo egentlig skjemmes krumme nakken og gå på på nytt, høres ut som en riktig blåmandag på jobben for denne lakkereren spør du meg.

Mvh Kviasen

Hei Man innhenter en tredjepart fra fks et annet lakkverksted eller en fra kanskje lakkverksted, Naf eller en uavhengig takstmann for å vurdere lakkjobben, begge parter blir enige om å akseptere personen og avgjørelsen hans blir bindene og ja er risk for at det slår begge veier her men den får man ta. Personen vil vurdere om det fks er gamle skader som at man har kjørt over isklumper og lignende på vinteren som normalt ikke er synlige men som heller ikke er noen selvfølge at lakkverkstedet skal fiks opp i. Går de ikke med på dette forslaget står saken din plutselig mye sterkere og du kan gå videre med den. Du sier ikke noe om hvilken grunn de har for at de ikke vil gjøre jobben om igjen og normalt hvis det er en forsikrings jobb så er det forsikringen som legger føringene her og ikke verkstedet . Men hvis skaden som forårsaket at det ble besluttet utbedring og lakking fortsatt er synlig og det er masse bobler i lakken burde de jo egentlig skjemmes krumme nakken og gå på på nytt, høres ut som en riktig blåmandag på jobben for denne lakkereren spør du meg.

Mvh Kviasen