Revisjonshistorikk [tilbake]

Slutter meg til Norulfs veldefinerte forklaring her, men er vel ikke slik at folk blir sinte på deg altså trådstarter fordi om du har dekning, selvfølgelig hvis du ikke har en eller annen skjult agenda og generelt lijer liker å provosere og .ser jo ut som du liker å ta dette temaet opp på ulike forum som da også her på forumet. Tror mere det er slik at folk stort sett er frustrert over dekningen og at det er huller i dekningen er det ikke tvil om uansett hva trådstarter sier om den saken. Jeg kan kjøre flere av bilene mine i samme område og alle detter ut som det blir nevnt være seg fabrikk montert eller ettermontert. Jeg har heller ikke for vane å kjøre over Galdhøpiggen så for meg betyr ikke dekningen noe der. Generell frustrasjon er nok noe de fleste kjenner på ang dab generelt. Norske myndigheter var så elskverdige å ta bort Fm nettet slik at vi middelmådige skulle få slippe å velge dette selv og en håndfull hundre tusen radioer var nå skrot inkludert den fine orginal radioen i bilen så takk for hjelpen til de som bestemte dette. Har ennå tilgode å høre noen som er fornøyd med å ta bort et helt fungerende Fm nett. Hva trådstarter brukte Dab radio til i 2002 er jo ikke noe jeg skal blande meg i men han om det.

Mvh Kviasen

Slutter meg til Norulfs veldefinerte forklaring her, men er vel ikke slik at folk blir sinte på deg altså trådstarter fordi om du har dekning, selvfølgelig hvis du ikke har en eller annen skjult agenda og generelt lijer liker å provosere og .ser jo ut som du liker å ta dette temaet opp på ulike forum som da også her på forumet. Tror mere det er slik at folk stort sett er frustrert over dekningen og at det er huller i dekningen er det ikke tvil om uansett hva trådstarter sier om den saken. Jeg kan kjøre flere av bilene mine i samme område og alle detter ut som det blir nevnt være seg fabrikk montert eller ettermontert. Jeg har heller ikke for vane å kjøre over Galdhøpiggen så for meg betyr ikke dekningen noe der. Generell frustrasjon er nok noe de fleste kjenner på ang dab generelt. Norske myndigheter var så elskverdige å ta bort Fm nettet slik at vi middelmådige skulle få slippe å velge dette selv og en håndfull hundre tusen radioer var nå skrot inkludert den fine orginal radioen i bilen så takk for hjelpen til de som bestemte dette. Har ennå tilgode å høre noen som er fornøyd med å ta bort et helt fungerende Fm nett. Hva trådstarter brukte sin første Dab radio til i 2002 er jo ikke noe jeg skal blande meg i men han om det.

Mvh Kviasen

Slutter meg til Norulfs veldefinerte forklaring her, men er vel ikke slik at folk blir sinte på deg altså trådstarter fordi om du har dekning, selvfølgelig hvis du ikke dekning da trådstarter sikkert ikke kan gjøre så mye for å bedre dette for oss andre. Hvis da ikke trådstarter har en eller annen skjult agenda og generelt lijer liker å provosere og .ser jo da det ser ut som du liker å ta dette temaet opp på ulike forum som da også her på fks på dette forumet. Tror mere det er slik at folk stort sett er frustrert over dekningen og at det er huller i dekningen er det ikke tvil om uansett hva trådstarter sier om den saken. Jeg kan kjøre flere av bilene mine i samme område og alle detter ut som det blir nevnt være seg fabrikk montert eller ettermontert. Jeg har heller ikke for vane å kjøre over Galdhøpiggen så for meg betyr ikke dekningen noe der. Generell frustrasjon er nok noe de fleste kjenner på ang dab generelt. Norske myndigheter var så elskverdige å ta bort Fm nettet slik at vi middelmådige skulle få slippe å velge dette selv og en håndfull hundre tusen radioer var nå skrot inkludert den fine orginal radioen i bilen så takk for hjelpen til de som bestemte dette. Har ennå tilgode å høre noen som er fornøyd med å ta bort et helt fungerende Fm nett. Hva trådstarter brukte sin første Dab radio til i 2002 er jo ikke noe jeg skal blande meg i men han om det.

Mvh Kviasen

Slutter meg til Norulfs veldefinerte forklaring her, men er vel ikke slik at folk blir sinte på deg altså trådstarter fordi om du har dekning da trådstarter du sikkert ikke kan gjøre så mye for å bedre dette for oss andre. Hvis da ikke trådstarter har en eller annen skjult agenda og generelt liker å provosere da det ser ut som du liker overasakende godt å ta dette temaet opp på ulike forum som fks på dette forumet. forumet i dette tilfellet. Tror mere det er slik at folk stort sett er frustrert over dekningen og at det er huller i dekningen er det ikke tvil om uansett hva trådstarter sier om den saken. Jeg kan kjøre flere av bilene mine i samme område og alle detter ut som det blir nevnt være seg fabrikk montert eller ettermontert. Jeg har heller ikke for vane å kjøre over Galdhøpiggen så for meg betyr ikke dekningen noe der. Generell frustrasjon er nok noe de fleste kjenner på ang dab generelt. Norske myndigheter var så elskverdige å ta bort Fm nettet slik at vi middelmådige skulle få slippe å velge dette selv og en håndfull hundre tusen radioer var nå skrot inkludert den fine orginal radioen i bilen så takk for hjelpen til de som bestemte dette. Har ennå tilgode å høre noen som er fornøyd med å ta bort et helt fungerende Fm nett. Hva trådstarter brukte sin første Dab radio til i 2002 er jo ikke noe jeg skal blande meg i men han om det.

Mvh Kviasen

Slutter meg til Norulfs veldefinerte forklaring her, men er vel ikke slik at folk blir sinte på deg altså trådstarter fordi om du har dekning da du sikkert ikke kan gjøre så mye for å bedre dette for oss andre. Hvis da ikke andre ej heller var du vel en av de som tok beslutningen om at Fm nettet skulle slås av. Men kan trådstarter har ha en eller annen skjult agenda her og generelt liker å provosere da det ser ut som du han liker overasakende overraskende godt å ta dette temaet opp på ulike forum som fks på Spør Benny forumet i dette tilfellet.

Var en her på forumet i dette tilfellet. som hadde spørsmål om fartsgrenser men tror ikke det var svaret han brydde seg om for å si det sånn.

Tror mere det er slik at folk stort sett er frustrert over dekningen og at det er huller i dekningen er det ikke tvil om uansett hva trådstarter sier om den saken. Jeg kan kjøre flere av bilene mine i samme område og alle detter ut som det blir nevnt være seg fabrikk montert eller ettermontert. Jeg har heller ikke for vane å kjøre over Galdhøpiggen så for meg betyr ikke dekningen noe der. Generell frustrasjon er nok noe de fleste kjenner på ang dab generelt. Norske myndigheter var så elskverdige å ta bort Fm nettet slik at vi middelmådige skulle få slippe å velge dette selv og en håndfull hundre tusen radioer var nå skrot inkludert den fine orginal radioen i bilen så takk for hjelpen til de som bestemte dette. Har ennå tilgode å høre noen som er fornøyd med å ta bort et helt fungerende Fm nett. Hva trådstarter brukte sin første Dab radio til i 2002 er jo ikke noe jeg skal blande meg i men han om det.

Mvh Kviasen

Slutter meg til Norulfs veldefinerte forklaring her, men er vel ikke slik at folk blir sinte på deg altså trådstarter fordi om du har dekning da du sikkert ikke kan gjøre så mye for å bedre dette for oss andre ej heller var du vel en av de som tok beslutningen om at Fm nettet skulle slås av. Men kan trådstarter ha en eller annen skjult agenda her og generelt liker å provosere da det ser ut som han liker overraskende godt å ta dette temaet opp på ulike forum som fks på Spør Benny forumet i dette tilfellet.

Var en her på forumet som hadde spørsmål om fartsgrenser men tror ikke det var svaret han brydde seg om for å si det sånn.

Tror mere det er slik at folk stort sett er frustrert over dekningen og at det er huller i dekningen er det ikke tvil om uansett hva trådstarter sier om den saken. Jeg kan kjøre flere av bilene mine i samme område og alle detter ut som det blir nevnt være seg fabrikk montert eller ettermontert. Jeg har heller ikke for vane å kjøre over Galdhøpiggen så for meg betyr ikke dekningen noe der. Generell frustrasjon er nok noe de fleste kjenner på ang dab generelt. Norske myndigheter var så elskverdige å ta bort Fm nettet slik at vi middelmådige skulle få slippe å velge dette selv og en håndfull hundre tusen radioer var nå skrot inkludert den fine orginal radioen i bilen så takk for hjelpen til de som bestemte dette. Har ennå tilgode å høre noen som er fornøyd med å ta bort et helt fungerende Fm nett. nett.

Hva trådstarter brukte sin første Dab radio til i 2002 er jo ikke noe jeg skal blande meg i men han om det.

Mvh Kviasen

Slutter meg til Norulfs veldefinerte forklaring her, men er vel ikke slik at folk blir sinte på deg altså trådstarter fordi om du har dekning da du sikkert ikke kan gjøre så mye for å bedre dette for oss andre ej heller var du vel en av de som tok beslutningen om at Fm nettet skulle slås av. Men kan trådstarter ha en eller annen skjult agenda her og generelt liker å provosere da det ser ut som han liker overraskende godt å ta dette temaet opp på ulike forum som fks på Spør Benny forumet i dette tilfellet.

Var en her på forumet som hadde spørsmål om fartsgrenser men tror ikke det var svaret han brydde seg om for å si det sånn.mildt.

Tror mere det er slik at folk stort sett er frustrert over dekningen og at det er huller i dekningen er det ikke tvil om uansett hva trådstarter sier om den saken. Jeg kan kjøre flere av bilene mine i samme område og alle detter ut som det blir nevnt være seg fabrikk montert eller ettermontert. Jeg har heller ikke for vane å kjøre over Galdhøpiggen så for meg betyr ikke dekningen noe der. Generell frustrasjon er nok noe de fleste kjenner på ang dab generelt. Norske myndigheter var så elskverdige å ta bort Fm nettet slik at vi middelmådige skulle få slippe å velge dette selv og en håndfull hundre tusen radioer var nå skrot inkludert den fine orginal radioen i bilen så takk for hjelpen til de som bestemte dette. Har ennå tilgode å høre noen som er fornøyd med å ta bort et helt fungerende Fm nett.

Hva trådstarter brukte sin første Dab radio til i 2002 er jo ikke noe jeg skal blande meg i men han om det.

Mvh Kviasen

Antall visninger