Revisjonshistorikk [tilbake]

Det er dessverre slik at tilbakekallingskampanjer i USA og Europa praktiseres veldig forskjellig. Dodge er ikke eneste merket hvor det gjelder. Størst forskjell er det kanskje på VW. Der får kundene fikset ting, dyre ting også, gratis. Mens vi Europeere betaler titusenvis av kroner for retting av samme (fabrikasjons) feil. Verden har aldri vært rettferdig – og kommer neppe til å bli det heller …

Akkurat hvorfor det er slik tør jeg ikke helt si. Men som så ofte før kan man vel følge panga … I USA er man veldig glad i massesøksmål og erstatninger for alt mellom himmel og jord. Enten det er biler eller andre ting det er snakk om.

Når det gjelder bremser, aircondition etc. så er vel dette mer normalt enn unormalt på en bil som er 10 – 12 år gammel, mener jeg. At deksler, klips etc faller av tyder egentlig bare på at du har en amerikansk bil. Byggekvaliteten holder ikke helt Europeisk standard. Etter japansk for den saks skyld. Det gjelder enten man har eldre Dodge eller ny Tesla.

Det finnes store biler til greie penger. Du hadde gjort det enklere å tipse om du hadde hatt et budsjett og / eller hvor nye bil du tenker på – samt hvor stor den må være.

Nyere VW Passat stv. Er fin bil til en grei penge. Det samme er Mazda 6, Mercedes E-Klasse, Mitsubishi Outlander, eldre Volvo XC90 er i alle fall noen tips.

Antall visninger