Revisjonshistorikk [tilbake]

Såpass … Ellers er jo dette biler som ofte senkes – framfor å heves. Så her er du litt motstrøms. Men for all del – det er lov det. Har du med S-Line understell så er dette noe lavere enn standard (Ca. 15 mm, om jeg ikke tar feil) så kan jo en ombygging til «vanlig» være en mulighet. Ellers så finnes det også mulighet til å heve den Spaccer. Se vedlagte link: https://www.spaccer.com/no_NO/markalar-ve-modeller/audi/a4-avant/ Eller hva med rett og slett bytte til en Allroad – om du først har behov for en litt høyere bil? En høyere bil vil jo få et høyere tyngdepunkt og ikke fult så gode sving-egenskaper, men om du hever den med ca. 20 mm, så er det neppe noe du vil merke veldig godt. Du må nok ta et valg. Lav bil med gode, sporty sving-egenskaper, eller høy bakkeklaring. Ønsker lykke til, Magnus!

Såpass … Ellers er jo dette biler som ofte senkes – framfor å heves. Så her er du litt motstrøms. Men for all del – det er lov det. Har du med S-Line understell så er dette noe lavere enn standard (Ca. 15 mm, om jeg ikke tar feil) så kan jo en ombygging til «vanlig» være en mulighet.

Ellers så finnes det også mulighet til å heve den Spaccer. Se vedlagte link: https://www.spaccer.com/no_NO/markalar-ve-modeller/audi/a4-avant/ https://www.spaccer.com/no_NO/markalar-ve-modeller/audi/a4-avant/

Eller hva med rett og slett bytte til en Allroad – om du først har behov for en litt høyere bil? bil?

En høyere bil vil jo få et høyere tyngdepunkt og ikke fult så gode sving-egenskaper, men om du hever den med ca. 20 mm, så er det neppe noe du vil merke veldig godt.

Du må nok ta et valg. Lav bil med gode, sporty sving-egenskaper, eller høy bakkeklaring. Ønsker lykke til, Magnus! Magnus!