Revisjonshistorikk [tilbake]

All forståelse for at den som venter på en feiende flott ny Skoda gjerne vil ha bilen snarest mulig, helst i går, og til det som antagelig er avtalt tid en gang for litt siden. Men, det et stort men her, som de fleste vel har fått med seg, hele Europa står egentlig ennå med begge beina midt i en pandemi. Dette har konsekvenser for alle samfunnsområder, ikke minst transportsektoren. Det kan vi like eller ikke like, men sånn er det bare.

Ja, også jeg har mine meninger om enkelte sider av Møller-gruppens forretningsmodell, men for en gangs skyld: dette er definitivt ikke noe Møller-gruppen kan lastes for. Jeg merker meg forøvrig at vi snakker om et par uker. Sett i den store sammenhengen er dette en mikroskopisk forsinkelse: kfr det faktum at det har vært forsinkelser på flere måneder for både varer og persontransport det siste halvåret. Navlebeskuende nordmenn som har vært "strandet" i "flere uker" i Spania har klaget sin arme nød. Andre steder i verden har mennesker vært "strandet" i flere måneder uten å klage, shit happens, verdens flyselskaper setter ikke tusenvis av fly på bakken uten grunn. Ja, selv vårt hjemlige Norwegian opererer p.t med 5-6 % av den kapasiteten man hadde i fjor på samme tid.

At dette også gjelder en nisje som biltransport med skip? Vær du sikker! Når det er sagt, den som venter på noe godt, venter sjelden forgjeves. VAG vil veldig gjerne levere de nye bilene og få penger i kassa, mange mennesker gjør det de kan for at bilen skal komme frem til deg. En liten transport-etappe gjenstår, men du får nok bilen din i løpet av de nærmeste ukene skal du se! Lykke til!