Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Glad i bil Når man velger seg bil så har man somregel et budsjett å forholde deg til nettopp som du sier 100 000 kr så det er rammen du må være innenfor. Tanken nyest er best er stort sett for de som ikke skrur selv og må på verksted for den minste ting da holder denne tanken vann. De som er hobbymekanikere ohg handler deler på en skrot eller på finn marked eller ebay står mye friere og kan boltre seg i mye fint til 100 000 kr. Småbil for familie på 4 er nok ikke problem i det daglige men drar dere mye på helgeturer med full oppakkning er det kanskje ikke det mest praktiske for dere. Prøv en som du sier småbil og du finner ut av at den er rommsligere enn man tror og moderne småbiler er kollisjons sikkre også men ikke som en Mercedes S klasse. Elbil kan kanskje være løsningen det men du må ha mulighet for hjemmelader og ellers ikke ha noe imot ladepauser på veien hvis dere er mye på tur. For 100 000 kr får du nok både WW Golf og Ford Focus til og med med restgaranti altså 2015 modeller. Så får heller vi som liker garasje livet skru på de eldre bilene.

Mvh Kviasen

Hei Glad i bil Når man velger seg bil så har man somregel et budsjett å forholde deg til nettopp som du sier 100 000 kr så det er rammen du må være innenfor. Tanken nyest er best er stort sett for de som ikke skrur selv og må på verksted for den minste ting da holder denne tanken vann. De som er hobbymekanikere ohg handler deler på en skrot eller på finn marked eller ebay står mye friere og kan boltre seg i mye fint til 100 000 kr. Småbil for familie på 4 er nok ikke problem i det daglige men drar dere mye på helgeturer med full oppakkning er det kanskje ikke det mest praktiske for dere. Prøv en som du sier småbil og du finner ut av at den er rommsligere enn man tror og moderne småbiler er kollisjons sikkre også men ikke som en Mercedes S klasse. Elbil kan kanskje være løsningen det men du må ha mulighet for hjemmelader og ellers ikke ha noe imot ladepauser på veien hvis dere er mye på tur. For 100 000 kr får du nok både WW Golf og Ford Focus til og med med restgaranti altså 2015 og til og med 2016 modeller. Så får heller vi som liker garasje livet skru på de eldre bilene.

Mvh Kviasen

Hei Glad i bil Når man velger seg bil så har man somregel et budsjett å forholde deg til nettopp som du sier 100 000 kr så det er rammen du må være innenfor. Tanken nyest er best er stort sett for de som ikke skrur selv og må på verksted for den minste ting da holder denne tanken vann. De som er hobbymekanikere ohg handler deler på en skrot eller på finn marked eller ebay står mye friere og kan boltre seg i mye fint til 100 000 kr. Småbil for familie på 4 er nok ikke problem i det daglige men drar dere mye på helgeturer med full oppakkning er det kanskje ikke det mest praktiske for dere. Prøv en som du sier småbil og du finner ut av at den er rommsligere enn man tror og moderne småbiler er kollisjons sikkre også men ikke som en Mercedes S klasse. Elbil kan kanskje være løsningen det men du må ha mulighet for hjemmelader og ellers ikke ha noe imot ladepauser på veien hvis dere er mye på tur. For 100 000 kr får du nok både WW Golf og Ford Focus til og med med restgaranti altså 2015 og til og med 2016 modeller. Så får heller vi som liker garasje livet skru på Ikke vær blyg for å forhandle pris de eldre bilene.fleste forventer nettop det og er helt naturlig, er du en god forhandler kan du spare både 5000 og 10000 kr så er verdt det og det til fratrekk fra prisene du ser på Finn.

Mvh Kviasen

Hei Glad i bil Når man velger seg bil så har man somregel som regel et budsjett å forholde deg til nettopp som du sier 100 000 kr så det er rammen du må være innenfor. Tanken nyest er best er stort sett for de som ikke skrur selv og må på verksted for den minste ting da holder denne tanken vann. De som er hobbymekanikere ohg handler deler på en skrot eller på finn marked eller ebay står mye friere og kan boltre seg i mye fint til 100 000 kr. Småbil for familie på 4 er nok ikke problem i det daglige men drar dere mye på helgeturer med full oppakkning er det kanskje ikke det mest praktiske for dere. Prøv en som du sier småbil og du finner ut av at den er rommsligere enn man tror og moderne småbiler er kollisjons sikkre også men ikke som en Mercedes S klasse. Elbil kan kanskje være løsningen det men du må ha mulighet for hjemmelader og ellers ikke ha noe imot ladepauser på veien hvis dere er mye på tur. For 100 000 kr får du nok både WW Golf og Ford Focus til og med med restgaranti altså 2015 og til og med 2016 modeller. Ikke vær blyg for å forhandle pris de fleste forventer nettop det og er helt naturlig, er du en god forhandler kan du spare både 5000 og 10000 kr så er verdt det og det til fratrekk fra prisene du ser på Finn.

Mvh Kviasen

Hei Glad i bil Når man velger seg bil så har man som regel et budsjett å forholde deg til nettopp som du sier 100 000 kr så det er rammen du må være innenfor. Tanken nyest er best er stort sett for de som ikke skrur selv og må på verksted for den minste ting da holder denne tanken vann. De som er hobbymekanikere ohg og handler deler på en skrot eller på finn marked eller ebay står mye friere og kan boltre seg i mye fint til 100 000 kr. Småbil for familie på 4 er nok ikke problem i det daglige men drar dere mye på helgeturer med full oppakkning er det kanskje ikke det mest praktiske for dere. Prøv en som du sier småbil og du finner ut av at den er rommsligere enn man tror og moderne småbiler er kollisjons sikkre også men ikke som en Mercedes S klasse. Elbil kan kanskje være løsningen det men du må ha mulighet for hjemmelader og ellers ikke ha noe imot ladepauser på veien hvis dere er mye på tur. For 100 000 kr får du nok både WW Golf og Ford Focus til og med med restgaranti altså 2015 og til og med 2016 modeller. Ikke vær blyg for å forhandle pris de fleste forventer nettop det og er helt naturlig, er du en god forhandler kan du spare både 5000 og 10000 kr så er verdt det og det til fratrekk fra prisene du ser på Finn.

Mvh Kviasen