Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Marianne Suzuki Vitara fra 2008 er for gammelt være seg bensin eller diesel, diesel motoren har en stygg tendens til å lekke olje mens bensin modellen bare slurper i seg olje samt har diverse andre svakheter som lekk i kondenser til aircondition, regj kjede som plutselig tyker og da er det farvel motor og kanskje bil også, noen problem med girkassen har de også hatt. Du kan greie å finne et bra exemplar men blir som nålen i høystakken Rav 4 er nok hakket bedre men sliter noe med motorene fra den tiden de også blant annet diesel dyser og det er dyrt å bytte, rust i bærebruer er en annen ting man skal være obs på på disse. Har du 100 000 kr så gå for det trygge nyest er best jeg ville nok valgt Rav 4.

Mvh Kviasen

Hei Marianne Suzuki Vitara fra 2008 er for gammelt være seg bensin eller diesel, diesel motoren har en stygg tendens til å lekke olje mens bensin modellen bare slurper i seg olje samt har diverse andre svakheter som lekk i kondenser til aircondition, regj kjede som plutselig tyker ryker og da er det farvel motor og kanskje bil også, noen problem med girkassen har de også hatt. Du kan greie å finne et bra exemplar men blir som nålen i høystakken Rav 4 er nok hakket bedre men sliter noe med motorene fra den tiden de også blant annet diesel dyser og det er dyrt å bytte, rust i bærebruer er en annen ting man skal være obs på på disse. Har du 100 000 kr så gå for det trygge nyest er best jeg ville nok valgt Rav 4.

Mvh Kviasen

Hei Marianne Suzuki Vitara fra 2008 er for gammelt være seg bensin eller diesel, diesel motoren har en stygg tendens til å lekke olje mens bensin modellen bare slurper i seg olje samt har diverse andre svakheter som lekk i kondenser til aircondition, regj reg kjede som plutselig ryker og da er det farvel motor og kanskje bil også, noen problem med girkassen har de også hatt. Du kan greie å finne et bra exemplar men blir som nålen i høystakken Rav 4 er nok hakket bedre men sliter noe med motorene fra den tiden de også blant annet diesel dyser og det er dyrt å bytte, rust i bærebruer er en annen ting man skal være obs på på disse. Har du 100 000 kr så gå for det trygge nyest er best jeg ville nok valgt Rav 4.

Mvh Kviasen

Hei Marianne Suzuki Vitara fra 2008 er for gammelt være seg bensin eller diesel, diesel motoren har en stygg tendens til å lekke olje mens bensin modellen bare slurper i seg olje samt har diverse andre svakheter som lekk i kondenser til aircondition, reg kjede som plutselig ryker og da er det farvel motor og kanskje bil også, noen problem med girkassen har de også hatt. Du kan greie å finne et bra exemplar men blir som nålen i høystakken Rav 4 er nok hakket bedre men sliter noe med motorene fra den tiden de også blant annet diesel dyser og det er dyrt å bytte, rust i bærebruer er en annen ting man skal være obs på på disse. Har du 100 000 kr så gå for det trygge nyest er best jeg ville nok valgt Rav 4.4. Er nok desverre ingen fasit på om det er bedre å kjøpe manuell bensin fremfor diesel det kommer helt an på modellen og merket du velger det.

Mvh Kviasen

Antall visninger