Revisjonshistorikk [tilbake]

He he Norulf ja selvfølgelig har du rett, har du Discovery så liker du trolig også samtidig basehopp og andre extremsporter eller man kan ha den som pynt på gårdsplassen for å misunne naboen. Jeg bare klamret meg til et halmstrå da trådstarter sa han kunne ta service etc på bilen og heldigvis utdypet han jo ikke hva han mente med etc ;-) . Ellers må jo Lexus rx 450 opp på pallen den også da den stort sett kåres til verdens mest driftsikre bil helt siden jeg var en guttunge og gikk i kortbukser og mest formøyde eiere har de jammen også. Men trådstarter får jo ikke så mye glede med service "etc! men blir nok mest bare kjedelig service her.

Mvh Kviasen

He he Norulf ja selvfølgelig har du rett, har du Discovery så liker du trolig også samtidig basehopp og andre extremsporter eller man kan ha den som pynt på gårdsplassen sin for å misunne naboen. Jeg bare klamret meg til et halmstrå da trådstarter sa han kunne ta service etc på bilen og heldigvis utdypet han jo ikke hva han mente med etc ;-) . Ellers må jo Lexus rx 450 opp på pallen den også da den stort sett kåres til verdens mest driftsikre bil helt siden jeg var en guttunge og gikk i kortbukser og mest formøyde eiere har de jammen også. Men trådstarter får jo ikke så mye glede med service "etc! men blir nok mest bare kjedelig service her.

Mvh Kviasen

He he Norulf ja selvfølgelig har du rett, har du Discovery så liker du trolig også samtidig basehopp og andre extremsporter eller man kan ha den som pynt på gårdsplassen sin for å misunne naboen. Jeg bare klamret meg til et halmstrå da trådstarter sa han kunne ta service etc på bilen og heldigvis utdypet han jo ikke hva han mente med etc ;-) . Ellers må jo Lexus rx 450 opp på pallen den også da den stort sett kåres til verdens mest driftsikre bil helt siden jeg var en guttunge og gikk i kortbukser og mest formøyde eiere har de jammen også. Men trådstarter får jo ikke så mye glede med service "etc! men blir nok mest bare kjedelig service her.her så ville egentlig bare hjelpe trådstarter jeg da.

Mvh Kviasen

He he Norulf ja selvfølgelig har du rett, har du Discovery så liker du trolig også samtidig basehopp og andre extremsporter eller man kan ha den som pynt på gårdsplassen sin for å misunne naboen. gjøre naboen misunnelig. Jeg bare klamret meg til et halmstrå da trådstarter sa han kunne ta service etc på bilen og heldigvis utdypet han jo ikke hva han mente med etc ;-) . Ellers må jo Lexus rx 450 opp på pallen den også da den stort sett kåres til verdens mest driftsikre bil helt siden jeg var en guttunge og gikk i kortbukser og mest formøyde eiere har de jammen også. Men trådstarter får jo ikke så mye glede med service "etc! men blir nok mest bare kjedelig service her så ville egentlig bare hjelpe trådstarter jeg da.

Mvh Kviasen

He he Norulf ja selvfølgelig har du rett, har du Discovery så liker du trolig også samtidig basehopp og andre extremsporter eller man kan ha den som pynt på gårdsplassen sin for å gjøre naboen misunnelig. Jeg bare klamret meg til et halmstrå da trådstarter sa han kunne ta service etc på bilen og heldigvis utdypet han jo ikke hva han mente med etc ;-) . Ellers må jo Lexus rx 450 opp på pallen den også da den stort sett kåres til verdens mest driftsikre bil helt siden jeg var en guttunge og gikk i kortbukser og mest formøyde eiere har de jammen også. Men trådstarter får jo ikke så mye glede med service "etc! "etc" men blir nok mest bare kjedelig service her så ville egentlig bare hjelpe trådstarter jeg da.

Mvh Kviasen

He he Norulf ja selvfølgelig har du rett, har du Discovery så liker du trolig også samtidig basehopp og andre extremsporter eller man kan ha den som pynt på gårdsplassen sin for å gjøre naboen misunnelig. Jeg bare klamret meg til et halmstrå da trådstarter sa han kunne ta service etc på bilen og heldigvis utdypet han jo ikke hva han mente med etc ;-) . Ellers må jo Lexus rx 450 opp på pallen den også da den stort sett kåres til verdens mest driftsikre bil helt siden jeg var en guttunge og gikk i kortbukser og mest formøyde fornøyde eiere har de jammen også. Men trådstarter får jo ikke så mye glede med service "etc" men blir nok mest bare kjedelig service her så ville egentlig bare hjelpe trådstarter jeg da.

Mvh Kviasen