Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Trine Kjedelig sak dette men foruten at du har Martin Schanke tendenser ang kjøringen din så skal det ikke la seg gjøre å slite ut bakbremsene på et drøyt halvår. Du sier at du var lova at det ikke skulle komme overaskelser eller varselslamper på bilen men vet ikke hvilket verksted du har brukt eller om de har kontakt høyere makter eller bruker Lilly Bendris som konsulent ellers ser jeg ikke for meg at slike garantier kan gis og isåfall kan de spå i fremtiden. Du får nesten ta bilen til verkstedet og spørre de om hva som har skjedd de rydder nok opp hvis det er deres feil Nå kan det jo være at det var bremsebelegg foran som gav beskjed om utslitt belegg og som ga varsel lampe her men det er normalt ikke slik at du da må svinge inn på neste busslomme og ringe bergingsbil. Slitasje varsing kommer i god tid men gir indikasjon på at du snart bør oppsøke verksted for kontroll av bremsebelegg. Å avbryte ferien tvert var nok kanskje litt vel drastisk men deg om det.

Mvh Kviasen

Hei Trine Kjedelig sak dette men foruten at du har Martin Schanke tendenser ang kjøringen din så skal det ikke la seg gjøre å slite ut bakbremsene på et drøyt halvår. Du sier at du var lova at det ikke skulle komme overaskelser eller varselslamper på bilen men vet ikke hvilket verksted du har brukt eller om de har kontakt med høyere makter eller bruker Lilly Bendris som konsulent ellers ser jeg ikke for meg at slike garantier kan gis og isåfall kan de spå i fremtiden. Du får nesten ta bilen til verkstedet og spørre de om hva som har skjedd de rydder nok opp hvis det er deres feil Nå kan det jo være at det var bremsebelegg foran som gav beskjed om utslitt belegg og som ga varsel lampe her men det er normalt ikke slik at du da må svinge inn på neste busslomme og ringe bergingsbil. Slitasje varsing kommer i god tid men gir indikasjon på at du snart bør oppsøke verksted for kontroll av bremsebelegg. Å avbryte ferien tvert var nok kanskje litt vel drastisk men deg om det.

Mvh Kviasen

Hei Trine Kjedelig sak dette men foruten at du har Martin Schanke tendenser ang kjøringen din så skal det ikke la seg gjøre å slite ut bakbremsene på et drøyt halvår. Du sier at du var lova at det ikke skulle komme overaskelser eller varselslamper på bilen men vet ikke hvilket verksted du har brukt eller om de har kontakt med høyere makter eller bruker Lilly Bendris som konsulent ellers ser jeg ikke for meg at slike garantier kan gis og isåfall kan de spå i fremtiden. Du får nesten ta bilen til verkstedet og spørre de om hva som har skjedd de rydder nok opp hvis det er deres feil Nå kan det jo være at det var bremsebelegg foran som gav beskjed om utslitt belegg og som ga varsel lampe her men det er normalt ikke slik at du da må svinge inn på neste busslomme og ringe bergingsbil. Slitasje varsing varsling kommer i god tid men gir indikasjon på at du snart bør oppsøke verksted for kontroll av bremsebelegg. Å avbryte ferien tvert var nok kanskje litt vel drastisk men deg om det.

Mvh Kviasen