Revisjonshistorikk [tilbake]

trykk for å gjemme/vise revisjon 1
opprinnelige versjon

Takk for svar folkens. Jeg vil nok ikke ta ansvaret for det med svinghjulet. Som det påpekes, er girforslaget i displayet noe ambisiøst, så det har jeg ikke forholdt meg til noen gang. Tverdtimot ligger jeg relativt høyt på RPM ca.1700 -2500. Jeg fikk kommentar fra verkstedet at dette med svinghjul var et vanlig problem med denne typen biler, så det ble skiftet på garanti uten diskusjon. Så jeg var kun heldig som fikk problemer i garantitiden. Verre med de som får problemet rett utenfor garantitiden. En skandale egentlig, hvis det er et så kjent problem, og produsenten krysser fingrene for at problemet først oppstår ETTER 5 år, så de selv slipper å ta regningen for det.

EGR-ventilen meldte problemer ca. ett år etter at jeg hadde fått softwareoppdatering (etter dieselskandalen til VW). Da sa Möller at hadde jeg ikke tatt den oppdateringen, hadde jeg måttet ta regningen for EGR skiftet selv.

Jeg avventer mottorrens inntil symptomer, og så får jeg evt høre med merkeverksted om de har noe de anbefaler. Takk for svar!