Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Du får sikkert like mange svar som de du spør så kan gi en liten forklaring hva til å se opp for: Har bilen vært brukt til mye tung kjøring, kjøring med hestevogn tilhenger osv så ja da skal du bytte oljen anbefalt da er 90-100 000 km. Vanlig kjøring nei da er det ikke faste skift intervaller og er såkalt filled for life men er ikke helt riktig og før eller senere må den skiftes. Volvo har en komputer som overvåker oljen og beroende på forskjellige parametere fks olje temperaturen kalkulerer kassen dette og ber om ny olje om nødvendig. Begge verksteder har da rett som du ser så avgjørelsen må du selv ta. Du sier ikke noe om motor eller gir kasse som er i bilen din annet enn at det er automat men komputeren må samtidig oppdateres med at det er kommet ny olje i kassen. En slik flush er dy og det går gjerne 12-16 liter olje i prosessen og den koster kanskje 300 kr literen plus filter og jobb så blir jo litt kroner av det. La oss si det sånn hvis du sover bedre om natten så go for it.

Mvh Kviasen

Hei Du får sikkert like mange svar som de du spør så kan gi en liten forklaring hva til å se opp for: Har bilen vært brukt til mye tung kjøring, kjøring med hestevogn tilhenger osv så ja da skal du bytte oljen anbefalt da er 90-100 000 km. Vanlig kjøring nei da er det ikke faste skift intervaller og er såkalt filled for life men er ikke helt riktig og før eller senere må den skiftes. Volvo har en komputer som overvåker oljen og beroende på forskjellige parametere fks olje temperaturen kalkulerer kassen dette og ber om ny olje om nødvendig. Begge verksteder har da rett som du ser så avgjørelsen må du selv ta. Du sier ikke noe om motor eller gir kasse som er i bilen din annet enn at det er automat men komputeren må samtidig oppdateres med at det er kommet ny olje i kassen. En slik flush er dy dyr og det går gjerne 12-16 liter olje i prosessen og den koster kanskje 300 kr literen plus filter og jobb så blir jo litt kroner av det. La oss si det sånn hvis du sover bedre om natten så go for it.

Mvh Kviasen

Hei Du får sikkert like mange svar som de du spør så kan gi en liten forklaring hva til å man skal se opp for: Har bilen vært brukt til mye tung kjøring, kjøring med hestevogn tilhenger osv så ja da skal du bytte oljen anbefalt da er 90-100 000 km. Vanlig kjøring nei da er det ikke faste skift intervaller og er såkalt filled for life men er ikke helt riktig og før eller senere må den skiftes. Volvo har en komputer som overvåker oljen og beroende på forskjellige parametere fks olje temperaturen kalkulerer kassen dette og ber om ny olje om nødvendig. Begge verksteder har da rett som du ser så avgjørelsen må du selv ta. Du sier ikke noe om motor eller gir kasse som er i bilen din annet enn at det er automat men komputeren må samtidig oppdateres med at det er kommet ny olje i kassen. En slik flush er dyr og det går gjerne 12-16 liter olje i prosessen og den koster kanskje 300 kr literen plus filter og jobb så blir jo litt kroner av det. La oss si det sånn hvis du sover bedre om natten så go for it.

Mvh Kviasen

Antall visninger