Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Tror kanskje faren din mente engelske hvermansen biler da det aldri gikk mer enn en uke mellom hver streik arbeiderene der hadde på bilfabrikkene i England og gikk nok ut over moralen etterhvert. Tror ikke det er noe grunnlag for å påstå det om Bentley men en service og et sett med nye dekk er ikke det samme som på en Ford Fiesta. Men når du planlegger en sånn som førstegangs bil så har du nok tatt hensyn til det i regnestykket ditt.

Mvh Kviasen

Hei Tror kanskje faren din mente engelske hvermansen biler da det aldri gikk mer enn en uke mellom hver streik arbeiderene der hadde på bilfabrikkene i England og gikk nok ut over moralen etterhvert. Tror ikke det er noe grunnlag for å påstå det om Bentley men en service og et sett med nye dekk er ikke det samme som på en Ford Fiesta. Men når du planlegger en sånn som førstegangs bil så har du nok tatt hensyn til det i regnestykket ditt.ditt. Jeg hadde nok heller tatt en Aston Martin DB 7 eller 8 som førstegangsbil.

Mvh Kviasen

Hei Tror kanskje faren din mente engelske hvermansen biler da det aldri gikk mer enn en uke mellom hver streik arbeiderene der hadde på bilfabrikkene i England og gikk nok ut over moralen etterhvert. Tror ikke det er noe grunnlag for å påstå det om Bentley men en service og et sett med nye dekk er ikke det samme som på en Ford Fiesta. Men når du planlegger en sånn som førstegangs bil så har du nok tatt hensyn til det i regnestykket ditt. Jeg hadde nok heller tatt en Aston Martin DB 7 eller 8 som førstegangsbil.førstegangsbil ;-).

Mvh Kviasen

Hei Tror kanskje faren din mente engelske hvermansen biler da det aldri gikk mer enn en uke mellom hver streik arbeiderene der hadde på bilfabrikkene i England og gikk nok ut over moralen etterhvert. Tror ikke det er noe grunnlag for å påstå det om Bentley men en service og et sett med nye dekk er ikke det samme som på en Ford Fiesta. Men når du planlegger en sånn som førstegangs bil så har du nok tatt hensyn til det i regnestykket ditt. Jeg hadde nok heller tatt en Aston Martin DB 7 eller 8 9 som førstegangsbil ;-).

Mvh Kviasen