Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Hvis du har brukt 2 år på dette så skal det vel noe til at et kjappt kjøps råd fra sidelinjen er det som skal til. Nei kinderegg finnes ikke så du må ta på deg skylapper og glemme alt du kan om dette og starte på nytt. Begynn med det viktigste for deg, så det nest viktigste osv. Du nevner ikke så mye om pris eller om du vil ha ny eller brukt men uansett jo mer du er villig til å bruke jo nærmere vil du komme ønskemålet her. Ligger fks en Land rover Range Rover med rundt 600 hk på Finn men koster 3 millioner give or take denn har alt du ønsker deg pluss trolig litt til.

Mvh Kviasen

Hei Hvis du har brukt 2 år på dette så skal det vel noe til at et kjappt kjøps råd fra sidelinjen er det som skal til. Nei kinderegg finnes ikke så du må ta på deg skylapper og glemme alt du kan om dette og starte på nytt. Begynn med det viktigste for deg, så det nest viktigste osv. Du nevner ikke så mye om pris eller om du vil ha ny eller brukt men uansett jo mer du er villig til å bruke jo nærmere vil du komme ønskemålet her. Ligger fks en Land rover Range Rover med rundt 600 hk på Finn men koster 3 millioner give or take denn den har alt du ønsker deg pluss trolig litt til.

Mvh Kviasen

Hei Hvis du har brukt 2 år på dette så skal det vel noe til at et kjappt kjøps råd fra sidelinjen er det som skal til. Nei kinderegg finnes ikke så du må ta på deg skylapper og glemme alt du kan om dette og starte på nytt. Begynn med det viktigste for deg, så det nest viktigste osv. Du nevner ikke så mye om pris eller om du vil ha ny eller brukt men uansett jo mer du er villig til å bruke jo nærmere vil du komme ønskemålet her. Ligger fks en Land rover Range Rover med rundt 600 hk på Finn men koster 3 millioner give or take den har alt du ønsker deg pluss trolig litt til.til eller kanskje foruten prisen da.

Mvh Kviasen