Revisjonshistorikk [tilbake]

Problemet til et it nett er jo det at hvis naboen din har en jordfeil så oppstår det potensial forskjell mellom fase og jord altså lekkasje av strøm. Når du sier fritidseiendom regner jeg med at det fks er et etablert hyttefelt og da påvirker bare en forbruker alle som er koblet til samme trafo.. En slik feil registreres av ladeboks og lading opphører så er en eller annen feil i anlegget der du prøver å koble til bilen din. Men ja synes nok forhandler burde opplyst om risken for dette og er absolutt noe du burde sende en mail til Jaguar Norge om. Bilene er forholdsvis nye i markedet og problemet du beskriver er bare på et it nett der jording er lokalt på hver hytte mens tn nett har jordet 0 punkt helt fra trafo. Er hvist bare Norge og Albania som har dette fenomenet så kanskje ikke Jaguar engang har tatt dette med i berebningen. Ønsker god skrivelyst i din mail til Jaguar Norge og fint hvis du legger ut en epistel om svaret du får.

Mvh Kviasen

Problemet til et it nett er jo det at hvis naboen din har en jordfeil så oppstår det potensial forskjell mellom fase og jord altså lekkasje av strøm. Når du sier fritidseiendom regner jeg med at det fks er et etablert hyttefelt og da påvirker bare en forbruker alle som er koblet til samme trafo.. En slik feil registreres av ladeboks og lading opphører så er en eller annen feil i anlegget der du prøver å koble til bilen din. Men ja synes nok forhandler burde opplyst om risken for dette og er absolutt noe du burde sende en mail til Jaguar Norge om. Bilene er forholdsvis nye i markedet og problemet du beskriver er bare på et it nett der jording er lokalt på hver hytte mens tn nett har jordet 0 punkt helt fra trafo. Er hvist vist bare Norge og Albania som har dette fenomenet så kanskje ikke Jaguar engang har tatt dette med i berebningen. Ønsker god skrivelyst i din mail til Jaguar Norge og fint hvis du legger ut en epistel om svaret du får.

Mvh Kviasen

Problemet til et it nett er jo det at hvis naboen din har en jordfeil så oppstår det potensial forskjell mellom fase og jord altså lekkasje av strøm. Når du sier fritidseiendom regner jeg med at det fks er et etablert hyttefelt og da påvirker bare en forbruker alle som er koblet til samme trafo.. En slik feil registreres av ladeboks og lading opphører så er en eller annen feil i anlegget der du prøver å koble til bilen din. Men ja synes nok forhandler burde opplyst om risken for dette og er absolutt noe du burde sende en mail til Jaguar Norge om. Bilene er forholdsvis nye i markedet og problemet du beskriver er bare på et it nett der jording er lokalt på hver hytte mens tn nett har jordet 0 punkt helt fra trafo. Er vist bare Norge og Albania som har dette fenomenet så kanskje ikke Jaguar engang har tatt dette med i berebningen. beregningen. Ønsker god skrivelyst i din mail til Jaguar Norge og fint hvis du legger ut en epistel om svaret du får.

Mvh Kviasen

Antall visninger