Revisjonshistorikk [tilbake]

Som vanlig et godt svar fra Kamerat K! Få en skriftlig uttalelse fra en takstmann og ta det derfra. om Volvo krangler finner du oppskriften på hvordan du skal håndtere saken her: https://www.forbrukerradet.no/forside/bil/kjop-og-salg-av-bil/misfornoyd-med-kjop/

Ellers regner jeg med at dette er en relativt ny bil, der du er første eier. Beskrivelsen din der du nevner et betydelig antall forekomster av skade på taket, og ingen der du normalt sett finner steinsprut, peker i retning av helt andre årsaker. For å si det sånn: du ville nok merket det om noen hadde pælma en spade med shingel på taket på bilen din, det være seg under kjøring eller når den sto parkert et sted. Ja, steinsprut kan forekomme på fremre kant av taket, men igjen...panseret og fronten av bilen er der steinsprut virkelig viser igjen....beskrivelsen fra Kamerat K er spot on.

Mhp Volvo Norge har man dessverr en ukultur når det gjelder begrepet "garanti" og kundebehandling....med fare for å bli misforstått...man prøver seg. Merkelig at man ikke tok frem ordet "slitasjedel" her, skulle ikke fordundra meg! Men "steinsprut" er like vanlig for å vri seg unna garantiansvar, min favoritt-fabrikant tar frem samme ordet hver gang noen hvisker ordet "garanti" og peker på en lakkskade.....for ikke å forglemme rustskader. Som sagt...takstmann, fortrinnsvis en som IKKE jobber for Volvo Norge! Lykke til!

Antall visninger