Revisjonshistorikk [tilbake]

Nja...ikke et vondt ord om Tec7, jeg har selv brukt det på et unevnelig utstyr i enden av en flyplass...det holder noen år....så herder dritten....vips....så løsner delene. Tro meg, deler som løsner i enden av en flyplass er noe dritt...de fløtter seg ufattelig langt i blasten fra jetmotorer!

Så ja, Tec7 holder nok en stund til formålet du nevner, men det holder ikke forever. Jeg tenker jo at belastningene på en relativt stor flate som et solcellepanel på taket på en bobil, tilsier at man som et minimum bør få laget til en brakett som igjen kan forankres på forsvarlig vis. Her har jo strengt tatt fabrikant / importør en jobb å gjøre, det kan umulig være spesielt problematisk å forberede en bobil under produksjonen for å kunne forankre solcellepaneler på en forsvarlig måte.

Men så var det alle bobilene som allerede er solgt da....det er jo strengt tatt ikke uløselig dette her, når vi kan montere f.ex takluker, stiger og så videre på forsvarlig vis....som oftest med skruer...det kan ikke være noe mer problematisk å finne en god løsning for å montere solcellepaneler. Her burde de respektive forhandlerne kunne finne gode løsninger, dette er ikke akkurat rakettforskning, det er ting som blir gjort hver dag: altså borre høl....sette inn skruer...sørge for forsvarlig tetning.

Dette kan jo sogar gi ekstra inntjening gjennom salg og montering av solcellepaneler! Forretningsideen er herved overrakt, selg ideen til din lokale forhandler! Og ja....du har helt rett, på sikt er IKKE Tec7 tingen for å feste noe som helst på taket av en bobil! Da måtte den i såfall stått evig parkert på tunet der hjemme, langs veien har den ingen verdens ting å gjøre!

Antall visninger