Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei igjen, dette ser ut for at det blir et langt lerret å bleke. Jeg tok kontakt med Ford Norge og forklarte de saken, de henvendte seg til veksted/forhandler og fikk følgende svar: Da har jeg snakket med verkstedet, og som de har gitt beskjed om tidligere så er garantien utgått på din bil, og at en bolt kan ryke er noe som kan skje, dessverre.

Jeg vet jo at garanti er utgårr men det var den ikke i april 2019, da jeg hadde en utløps-garantisjekk. Jeg får heller ikke noen svar på hva som ble gjort den gangen - det hadde ikke Ford norge noen oversikt over. Da måtte jeg kontakte verksted, de holder kortene tett til brystet.

Fordelingskasse er vel festet med x antall bolter og skal trekkes til med moment? her er det ikke bare en bolt som har løsnet - det har mangler flere ( om de har manglet lenge, løsnet under kjøring er uvisst) Ut i fra bilder er det rust og skitt der bolter skulle vært festet - så det har nok manglet en tid.

Under service på januar 2020 - ha de sjekket følgende: skifte væske og filter automatgirkasse kontrollere skader og lekkasjer (hvis synlig) motor, girkasse og bakaksel kontollere mellomaksel, styrelager, universalledd med tanke på slitasje

Burde de ikke ha oppdaget at noe var feil her?

Setter stor pris på alle råd og svar i denne fortvilte situasjonen.

Mvh Liv K.Stubberud