Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Hvor fyllte du tanken din og på hvilken besin stasjon Yx, circle k, esso ? og på hvilket tidspunkt på døgnet. Hvis det er som du sier så må jo trolig tankbilen som fraktet det til besnsin stasjonen ikke blitt skikkelig rengjort etter forrige oppdrag ja som da selvfælgelig kan ha vært malings tynner men at den samtidig inneholdt masse vann må jo tyde på at denne tankbilen i såfall ble rengjort med fks vann steamer. Om høytrykkspumpe kan havarere er svaret ja det er mulig den er designet for å pumpe diesel og ikke vann eller for den saks skyld forurenset diesel. Filteret i motoren skal filtrere vekk ureinheter og vann før det kommer til høytrykkspumpen så trolig derfor det ikke kom diesel frem til motor hvis filteret var tett og mettet med vann. Kravet ditt blir uansett mot bensinstasjonen og det vil trolig være flere enn deg med det samme problemet. Det vanligste problemet er å fylle feil drivstoff og det har ikke stasjonen noe ansvar for. Vet ikke hvordan prøven ble tatt så du kan gi mer info her. Vann samler seg helt i bunnen av tanken og dieselen ligger over som et lag over, pumpen suger skjelden helt på bunnen og diesel og vann tar noen tid før det legger seg slik lagvis ved hjelp av tyngdekraften så kan tyde på at hvis du startet å kjøre med en gang du hadde fylt at pumpen fremdeles sugde til seg den dieselen og i dette tilfellet 33 liter som allerede var i tanken fra før. Uansett er du sikker i din sak så kontakt advokat hvis du ikke kommer noen vei med oljeselskapet og aktuelle stasjon.

Mvh Kviasen

Hei Hvor fyllte du tanken din og på hvilken besin stasjon Yx, circle k, esso ? og på hvilket tidspunkt på døgnet. Hvis det er som du sier så må jo trolig tankbilen som fraktet det til besnsin stasjonen ikke blitt skikkelig rengjort etter forrige oppdrag ja som da selvfælgelig selvfølgelig kan ha vært malings tynner men at den samtidig inneholdt masse vann må jo tyde på at denne tankbilen i såfall ble rengjort med fks vann steamer. Om høytrykkspumpe kan havarere er svaret ja det er mulig den er designet for å pumpe diesel og ikke vann eller for den saks skyld forurenset diesel. Filteret i motoren skal filtrere vekk ureinheter og vann før det kommer til høytrykkspumpen så trolig derfor det ikke kom diesel frem til motor hvis filteret var tett og mettet med vann. Kravet ditt blir uansett mot bensinstasjonen og det vil trolig være flere enn deg med det samme problemet. Det vanligste problemet er å fylle feil drivstoff og det har ikke stasjonen noe ansvar for. Vet ikke hvordan prøven ble tatt så du kan gi mer info her. Vann samler seg helt i bunnen av tanken og dieselen ligger over som et lag over, pumpen suger skjelden helt på bunnen og diesel og vann tar noen tid før det legger seg slik lagvis ved hjelp av tyngdekraften så kan tyde på at hvis du startet å kjøre med en gang du hadde fylt at pumpen fremdeles sugde til seg den dieselen og i dette tilfellet 33 liter som allerede var i tanken fra før. Uansett er du sikker i din sak så kontakt advokat hvis du ikke kommer noen vei med oljeselskapet og aktuelle stasjon.

Mvh Kviasen

Hei Hvor fyllte du tanken din og på hvilken besin stasjon Yx, circle k, esso ? og på hvilket tidspunkt på døgnet. Hvis det er som du sier så må jo trolig tankbilen som fraktet det til besnsin bensin stasjonen ikke blitt skikkelig rengjort etter forrige oppdrag ja som da selvfølgelig kan ha vært malings tynner men at den samtidig inneholdt masse vann må jo tyde på at denne tankbilen i såfall ble rengjort med fks vann steamer. Om høytrykkspumpe kan havarere er svaret ja det er mulig den er designet for å pumpe diesel og ikke vann eller for den saks skyld forurenset diesel. Filteret i motoren skal filtrere vekk ureinheter og vann før det kommer til høytrykkspumpen så trolig derfor det ikke kom diesel frem til motor hvis filteret var tett og mettet med vann. Kravet ditt blir uansett mot bensinstasjonen og det vil trolig være flere enn deg med det samme problemet. Det vanligste problemet er å fylle feil drivstoff og det har ikke stasjonen noe ansvar for. Vet ikke hvordan prøven ble tatt så du kan gi mer info her. Vann samler seg helt i bunnen av tanken og dieselen ligger over som et lag over, pumpen suger skjelden helt på bunnen og diesel og vann tar noen tid før det legger seg slik lagvis ved hjelp av tyngdekraften så kan tyde på at hvis du startet å kjøre med en gang du hadde fylt at pumpen fremdeles sugde til seg den dieselen og i dette tilfellet 33 liter som allerede var i tanken fra før. Uansett er du sikker i din sak så kontakt advokat hvis du ikke kommer noen vei med oljeselskapet og aktuelle stasjon.

Mvh Kviasen

Antall visninger