Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Nei er ikke en feil, det du ser på displayet er en antatt eller forutspådd kilometerlengde du kan kjøre basert på computerens kalkulasjoner om hvordan du har brukt motoren altså hvor økonomisk du kjører og hvor mye diesel som har blitt brukt og ikke en absolutt siste dato og kilometer du må bytte oljen. Ganske så smart at ved snillt bruk og forbruk stiger antall km til service mens ved hardkjøring så synker antall km til service noe som igjen gjør at computeren alltid vet hvor god olje kvaliteten i motoren er. Går din Bmw mye på tomgang kanskje.

Mvh Kviasen

Hei Nei er ikke en feil, det du ser på displayet er en antatt eller forutspådd kilometerlengde du kan kjøre basert på computerens kalkulasjoner om hvordan du har brukt motoren altså hvor økonomisk du kjører og hvor mye diesel som har blitt brukt og ikke en absolutt siste dato og kilometer du må bytte oljen. Ganske så smart at ved snillt bruk og forbruk stiger antall km til service mens ved hardkjøring så synker antall km til service noe som igjen gjør at computeren alltid vet hvor god olje kvaliteten i motoren er. er smart hva? Går din Bmw mye på tomgang kanskje.

Mvh Kviasen

Hei Nei er ikke en feil, det du ser på displayet er en antatt eller forutspådd kilometerlengde du kan kjøre basert på computerens kalkulasjoner om hvordan du har brukt motoren altså hvor økonomisk du kjører og hvor mye diesel som har blitt brukt og ikke en absolutt siste dato og kilometer du må bytte oljen. Ganske så smart at ved snillt bruk og forbruk stiger antall km til service mens ved hardkjøring så synker antall km til service noe som igjen gjør at computeren alltid vet hvor god olje kvaliteten i motoren er smart hva? til enher tid. Går din Bmw mye på tomgang kanskje.

Mvh Kviasen