Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Ja universal blir bare tull, du kan kjøpe snsorer som er riktig type men må jo ikke ha Merzedes stemplet på den. Modulen er veldig sær på riktig sensor så er ikke berdt forsøket engang. Masse nettsider blant annet ebay som selger uorginale men samme sensor og koster ikke som du sier en formue. Du får lete litt rundt, mange på finntorget som selger deler også du får lete litt rundt. Lykke til.

Mvh Kviasen

Hei Ja universal blir bare tull, du kan kjøpe snsorer som er riktig type men må jo ikke ha Merzedes stemplet på den. Modulen er veldig sær på riktig sensor så er ikke berdt verdt forsøket engang. Masse nettsider blant annet ebay som selger uorginale men samme sensor og koster ikke som du sier en formue. Du får lete litt rundt, mange på finntorget som selger deler også du får lete litt rundt. Lykke til.

Mvh Kviasen

Hei Ja universal blir bare tull, du kan kjøpe snsorer sensorer som er riktig type men må jo ikke ha Merzedes stemplet på den. Modulen er veldig sær på riktig sensor så er ikke verdt forsøket engang. Masse nettsider blant annet ebay som selger uorginale men samme sensor og koster ikke som du sier en formue. Du får lete litt rundt, mange på finntorget som selger deler også du får lete litt rundt. Lykke til.

Mvh Kviasen

Hei Ja universal blir bare tull, du kan kjøpe sensorer som er riktig type men må jo ikke ha Merzedes stemplet på den. Modulen er veldig sær på riktig sensor så er ikke verdt forsøket engang. Masse nettsider blant annet ebay som selger uorginale men samme sensor og koster ikke som du sier en formue. Du får lete litt rundt, mange på finntorget som selger deler også du får lete litt rundt. også. Lykke til.

Mvh Kviasen

Hei Ja universal blir bare tull, du kan kjøpe sensorer som er riktig type men må jo ikke ha Merzedes stemplet på den. Modulen er veldig sær på riktig sensor så er ikke verdt forsøket engang. Masse nettsider blant annet ebay som selger uorginale men samme sensor og koster ikke som du sier en formue. Du får lete litt rundt, mange på finntorget som selger deler også. Den som leter finner. Lykke til.

Mvh Kviasen