Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Eu kontrolløren skal bare kontrollere tåkelys fremme hvis bilen var produsert etter 1 mars 2018 på biler produsert føre denne dato ble tåkelys fremme regnet som ekstra utstyr og må således ikke virke heller ikke bryter eller indikator lys som sier at tåkelys fremme er på. litt svart tape eller sprayboks gjorde som regel susen for å sladde de vekk. Neste gang skal du be de vise deg regelen eller henvise til regelen der dette er beskrevet. Da det nye og strengere Eu regelverket kom er det mulig at noen prøvde å gå vel hardt inn for jobben sin. Regner ikke med at din bil er produsert etter 1 mars 2018 da den for halvannet år siden hadde utslitte reflektorer.

Mvh Kviasen

Hei Eu kontrolløren skal bare kontrollere tåkelys fremme hvis bilen var produsert etter 1 mars 2018 på biler produsert føre denne dato ble tåkelys fremme regnet som ekstra utstyr omtrent som aircondition og må således ikke virke heller ikke bryter eller indikator lys som sier at tåkelys fremme er på. på må virke og det være seg om lampen ikke virker eller virker når den ikke skal. litt svart tape eller sprayboks med sort maling gjorde som regel susen for å sladde de vekk. fremre tåkelysene vekk.. Neste gang skal du be de vise deg regelen eller henvise til regelen der dette er beskrevet. Da det nye og strengere Eu regelverket kom er det mulig at noen prøvde å gå vel hardt inn for jobben sin. Regner ikke med at din bil er produsert etter 1 mars 2018 da den for halvannet år siden hadde utslitte reflektorer.

Mvh Kviasen

Hei Eu kontrolløren skal bare kontrollere tåkelys fremme hvis bilen var produsert etter 1 mars 2018 på biler produsert føre denne dato ble tåkelys fremme regnet som ekstra utstyr omtrent som aircondition og må således ikke virke heller ikke bryter eller indikator lys som sier at tåkelys fremme er på må virke og det være seg om lampen ikke virker eller virker når den ikke skal. litt svart tape eller sprayboks med sort maling gjorde som regel susen for å sladde de fremre tåkelysene vekk.. Neste gang skal du be de vise deg regelen eller henvise til regelen der dette er beskrevet. Da det nye og strengere Eu regelverket kom er det mulig at noen prøvde å gå vel hardt inn for jobben sin. Regner ikke med at din bil er produsert etter 1 mars 2018 da den for halvannet år siden hadde utslitte reflektorer.reflektorer framme.

Mvh Kviasen

Antall visninger