Revisjonshistorikk [tilbake]

Jeg tenker jo at dette med "SUV" og da spesielt den sorten som faktisk er konstruert for å virkelig kunne ta seg frem.....blir helt feil når de havner hos kunder som prioriterer egenskaper på tørr asfalt. Da har man egentlig satset på feil hest. Ellers har jeg like sterk allergi mot asiatiske dekk som asiatiske biler, sånn er det bare....forskjellen merker du som regel best når du virkelig trenger gode dekk. Jeg lærte forskjellen på den harde måten når jeg kjørte MC i rundt ti år engang i tiden, dengang var japsedekk totalt ubrukelige, og sånt som korea-dekk? Cheng-Ching er vel den eneste produsent som noensinne har klart å lage dekk som slipper banen selv i moderate hastigheter! Ikke bare en gang...men i år etter år etter år! Helt fantastisk! De siste par åra kjørte jeg forøvrig på Michelin med gummiblanding for racing, du og du som de dekka limte seg fast på både vått og tørt!

Mhp bil: som mer eller mindre yrkesjåfør og langpendler har jeg prøvd det meste i dekkveien, bla fordi mine respektive arbeidsgivere hadde den uvanen å kjøpe der det var billigst. Ovenfornevnte dekk skiller seg klart ut fra "de andre" med mitt kjøremønster. Conti kan gå til nød, men dels støyer de vesentlig mer enn mine favoritter i dekkenes verden. Mhp Goodyear har man dekk som holder en stund...det går på bekostning av andre egenskaper, så takk, men nei takk. At det er annerlees i dag? Nada, den eneste forskjellen er vel at om mulig har avstanden mellom møkkadekk og gode dekk blitt enda større. Jeg mener med fullt alvor at enkelte dekk burde vært forbudt importert!

Generelt har du dog rett, premium-dekk, eller de dekka som normalt sett koster litt mer, har også de beste egenskapene. Gode dekk er en billig livsforsikring, og en av de tinga jeg aldri inngår kompromisser med....hender jo jeg kjører på steder der det ikke er 60-skilter for hver kilometer!

Ha en fortreffelig, jeg merker meg med glede at du har solid erfaring og en sjarmerende måte å beskrive ting på! Fortsett som du stevner, jeg klapper i hendene hver gang jeg leser dine svar!