Revisjonshistorikk [tilbake]

Puh hadde malt meg inn i et hjørne her men reddet av Norulf, som har rett i at du får simpelthen ikke Kinderegg dekk du må velge hva du setter mest pris på jeg har selv en masse biler og deriblant en Discovery 2005 jeg setter mest pris på lav støy da jeg liker komfort, dernest liker jeg egenskaper på våt ved så det er her jeg velger mine dekk og helt riktig når bilen ikke noensinne engang har sett en blåbærbusk ute i naturen så er vel ikke fks terreng egenskaper så viktig. Bare så det er nevnt så så er Yokohama og Good Year premium dekk og fks Yokohama er veldig bra på støy.. Helt enig at noenganger er det synsing ogønsker noen ganger at en dekk mann av og til er innpå her og kommenterer men det er isåfall yterst skjelden jeg ser da det egentlig er en del spørsmål om det her inne på Spør Benny.

Mvh Kviasen

Puh hadde malt meg inn i et hjørne her men reddet av Norulf, som har rett i at du får simpelthen ikke Kinderegg dekk du må velge hva du setter mest pris på jeg har selv en masse biler og deriblant en Discovery 2005 jeg setter mest pris på lav støy da jeg liker komfort, dernest liker jeg egenskaper på våt ved vei så det er her jeg velger mine dekk og helt riktig når bilen ikke noensinne engang har sett en blåbærbusk ute i naturen så er vel ikke fks terreng egenskaper så viktig. Bare så det er nevnt så så er Yokohama og Good Year premium dekk og fks Yokohama er veldig bra på støy.. Helt enig at noenganger er det synsing ogønsker noen ganger at en dekk mann av og til er innpå her og kommenterer men det er isåfall yterst skjelden jeg ser da det egentlig er en del spørsmål om det her inne på Spør Benny.

Mvh Kviasen

Puh hadde malt meg inn i et hjørne her men reddet av Norulf, som har rett i at du får simpelthen ikke Kinderegg dekk du må velge hva du setter mest pris på jeg har selv en masse biler og deriblant en Discovery 2005 jeg setter mest pris på lav støy da jeg liker komfort, dernest liker jeg egenskaper på våt vei så det er her jeg velger mine dekk og helt riktig når bilen ikke noensinne engang har sett en blåbærbusk ute i naturen så er vel ikke fks terreng egenskaper så viktig. Bare så det er nevnt så er Yokohama og Good Year premium dekk og fks Yokohama er veldig bra på støy.. Helt enig at noenganger er det synsing ogønsker noen ganger at en dekk mann av og til er innpå her og kommenterer men det er isåfall yterst skjelden jeg ser da det egentlig er en del spørsmål om det her inne på Spør Benny.

Mvh Kviasen

Puh hadde malt meg inn i et hjørne her men reddet av Norulf, som har rett i at du får simpelthen ikke Kinderegg dekk du må velge hva du setter mest pris på jeg har selv en masse biler og deriblant en Discovery 2005 jeg setter mest pris på lav støy da jeg liker komfort, dernest liker jeg egenskaper på våt vei så det er her jeg velger mine dekk og helt riktig når bilen ikke noensinne engang har sett en blåbærbusk ute i naturen så er vel ikke fks terreng egenskaper så viktig. Bare så det er nevnt så er Yokohama og Good Year premium dekk og fks Yokohama er veldig bra på støy.. Helt enig at noenganger noen ganger er det synsing ogønsker noen ganger og ønsker at en dekk mann av og til er innpå her og kommenterer men det er isåfall yterst skjelden jeg ser da det egentlig er en del spørsmål om det her inne på Spør Benny.

Mvh Kviasen