Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann! Lexus er både fine og gode biler. CT er ikke noe unntak i så måte. Om det du forteller om her er garanti eller ikke, sier kontrakten din og den eventuelle bruktbilgarantien noe om.

Men jeg tviler litt. Du har kjøpt en åtte år gammel bruktbil som du snart har hatt i ett år. Det er fortsatt ikke slik at biler er evigvarende. Biler eldes og slites. Også Lexus.

Dessuten har du som bilkjøper også en undersøkelsesplikt. Er man ikke bilkyndig selv, er det smart å få tett en NAF-test før kjøp. Det kan spare deg for ubehagelige overraskelser.

Om jeg forsår deg rett, så var dekket det enste du fikk mangel på? Det er jo ikke noen stor greie på en aldrende bil. Men om du faktisk har fått "feil" hjul, er jo det uansett noe de bør få en tilbakemelding på - om ikke annet. Så får du se hva de sier til det.

De andre tingene, som du ikke fikk mangel på, tviler jeg på at de kommer til å gjøre noe med. Det er jo elde og normal slitasje.

Beklager at det sikkert ikke var det svaret du ønsker deg, men jeg er litt redd for at du har i overkant høye forventninger til hva som dekkes å en åtte år gammel bruktbil. Men kos deg med bilen. Dette både var og er fortsatt fine biler!