Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Magnus Litt av et prosjekt du gir deg inn på her, først og frems er bilen registrert med et motorkode og ikke et motornummer, så lenge du bytter motor som har samme kode er alt og. Når du ønsker å sette inn en større motor så har denne en annen motorkode og problemene starter således her. Utslippsmessig er det nok ok fordi co2 utslipp trolig er lavere på den nyere motoren så det lar seg nok gjøre å få godkjent hos biltilsynet, men det er nå problemene starter når du vil sette inn en motor som aldri har vært registrert i en som du sier hj60. Nå kommer vurderingen om de mekaniske komponentene holder for den større motoren ang vekt, bremser, drivverket samt en del andre komponenter. Du må samtidig ha en masse komponenter med som styre hjerne, ladeluft kjøler. kanskje diesel pumpe samt en røys med elektriske ledninger. Toyota må gi deg et bevis på at det er greit å sette inn denne motoren men der tror jeg du begynner å slite. Hadde en drøss med personer gjort dette før deg så hadde det nok gått greit men skal kanskje noe til å forvente det. Får du ikke et slikt dokument fra Toyota må du trolig gjennom en masse tester og kanskje beregninger og da faller det nesten på sin urimelighet å gjennomføre dette. Men har man nok pågangsmot kan mye la seg gjøre men kostnaden kommer raskt til å stige over det du kan kjøpe en med slik notor for på Nettet.

Mvh Kviasen

Hei Magnus Litt av et prosjekt du gir deg inn på her, først og frems fremst er bilen registrert med et en motorkode og ikke et motornummer, så lenge du bytter motor som har samme kode er alt og. Når du ønsker å sette inn en større motor så har denne en annen motorkode og problemene starter således her. Utslippsmessig er det nok ok fordi co2 utslipp utslippet trolig er lavere på den nyere motoren så det lar seg nok gjøre å få godkjent hos biltilsynet, men det er nå problemene starter når du vil sette inn en motor med motor kode som aldri har vært registrert i en som du sier hj60. Nå kommer vurderingen om de mekaniske komponentene holder for den større motoren ang vekt, bremser, drivverket samt en hel del andre komponenter. Du må samtidig ha en masse komponenter med som styre hjerne, ladeluft kjøler. kanskje diesel pumpe samt en røys med elektriske ledninger. ledninger.

Toyota må gi deg et bevis på at det er greit å sette inn denne motoren men der tror jeg du begynner å slite. Hadde en drøss med personer gjort dette før deg så hadde det nok gått greit men skal kanskje noe til å forvente det. Får du ikke et slikt dokument fra Toyota må du trolig gjennom en masse tester og kanskje beregninger og da faller det nesten på sin urimelighet å gjennomføre dette. Men har man nok pågangsmot kan mye la seg gjøre men kostnaden kommer raskt til å stige over det du kan kjøpe en 1hd-t med slik notor motor for på Nettet.

Mvh Kviasen