Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Ja det var mye men er det en spesial model som nesten er håndbygget og som har vært et prosjekt for å vise bilverden hva de kan få til i kanskje få og nummerert antall så er kanskje prisen deretter så blir umulig å si noe om det kanskje det egentlig er billig. At en slik model er importert er nok mere et problem for hvermannsen bilene som det er lassevis av og denne lider nok knapt av det. Deler tja antar at mye er vanlige Lexus deler og de har vel lagt noen deler til side her til den også de er bra på logistikk. Undersøk litt historien om bilen hvis du kan hvis den har vært med i 4 siste filmene av fast and the fourious uten overhaling så skal man være litt på vakt. Ellers er det ikke mer å si om Lexus generelt enn at de er bunnsolide.

Mvh Kviasen

Hei Ja det var mye men er det en spesial model som nesten er håndbygget og som har vært et prosjekt for å vise bilverden hva de kan få til i kanskje få og nummerert antall så er kanskje prisen deretter så blir umulig å si noe om det kanskje det egentlig er billig. At en slik model er importert er nok mere et problem for som rammer hvermannsen bilene som det er lassevis av og denne lider nok knapt av det. Deler tja antar at mye er vanlige Lexus deler og de har vel lagt noen deler til side her til den også de er bra på logistikk. Undersøk litt historien om bilen hvis du kan hvis den har vært med i 4 siste filmene av fast and the fourious uten overhaling så skal man være litt på vakt. Ellers er det ikke mer å si om Lexus generelt enn at de er bunnsolide.

Mvh Kviasen Kviasen

Hei Ja det var mye men er det en spesial model som nesten er håndbygget og som har vært et prosjekt for å vise bilverden hva de kan få til i kanskje få og nummerert antall så er kanskje prisen deretter så blir umulig å si noe om det kanskje det egentlig er billig. At en slik model er importert er nok mere et problem som rammer hvermannsen bilene som det er lassevis av og denne lider nok knapt av det. Deler tja antar at mye er vanlige Lexus deler og de har vel lagt noen deler til side her til den også de er bra på logistikk. Undersøk litt historien om bilen hvis du kan hvis har den har vært med i 4 siste filmene av fast and the fourious uten overhaling så skal man være litt på vakt. Ellers er det ikke mer å si om Lexus generelt enn at de er bunnsolide.

Mvh Kviasen