Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei John Magnus Hvia det er rustet hull i travers og bilen er inderstellsbehandlet så vil jeg si at de har gjort en meget tvilsom jobb. Jeg har en Mazda cx 5 som var behandlet når den var ny og det er ikke en rustflekk på traversene. Jeg har kommentert tidligere kvaliteten på arbeidet og prosedyrer som de som understells behandler utfører. Kommer du med en 6 år gammel bil så blir jobben så som så. Er en stor prosedyre for å få dette ordentlig gjor og hvis ikke er det likestilt med å kaste pengene ut vinduet. Elers er det som Noriulf sier at bruk de kanalene du har mulighet for, det er ingenting i veien for deg å skrive til Hyundai direkte og kanskje få rep gratis og du betaler delen eller avslag på pris.

Mvh Kviasen

Hei John Magnus Hvia Hvis det er rustet hull i travers og bilen er inderstellsbehandlet så vil jeg si at de har gjort en meget tvilsom jobb. Jeg har en Mazda cx 5 som var behandlet når den var ny og det er ikke en rustflekk på traversene. Jeg har kommentert tidligere kvaliteten på arbeidet og prosedyrer som de som understells behandler utfører. Kommer du med en 6 år gammel bil så blir jobben så som så. Er en stor prosedyre for å få dette ordentlig gjor og hvis ikke er det likestilt med å kaste pengene ut vinduet. Elers er det som Noriulf sier at bruk de kanalene du har mulighet for, det er ingenting i veien for deg å skrive til Hyundai direkte og kanskje få rep gratis og du betaler delen eller avslag på pris.

Mvh Kviasen

Hei John Magnus Hvis det er rustet hull i travers og bilen er inderstellsbehandlet så vil jeg si at de har gjort en meget tvilsom jobb. Jeg har en Mazda cx 5 som var behandlet når den var ny og det er ikke en rustflekk på traversene. Jeg har kommentert tidligere kvaliteten på arbeidet og prosedyrer som de som understells behandler utfører. Kommer du med en 6 år gammel bil så blir jobben så som så. Er en stor prosedyre for å få dette ordentlig gjor og hvis ikke er det likestilt med å kaste pengene ut vinduet. Elers er det som Noriulf sier at bruk de kanalene du har mulighet for, det er ingenting i veien for deg å skrive til Hyundai direkte og kanskje få rep gratis og du betaler delen eller avslag på pris.

Mvh Kviasen

Hei John Magnus Hvis det er rustet hull i travers og bilen er inderstellsbehandlet så vil jeg si at de har gjort en meget tvilsom jobb. Jeg har en Mazda cx 5 cx5 2013 som var behandlet når den var ny og det er ikke en rustflekk på traversene. Jeg har kommentert tidligere kvaliteten på arbeidet og prosedyrer som de som understells behandler utfører. Kommer du med en 6 år gammel bil så blir jobben så som så. Er en stor prosedyre for å få dette ordentlig gjor og hvis ikke er det likestilt med å kaste pengene ut vinduet. Elers er det som Noriulf sier at bruk de kanalene du har mulighet for, det er ingenting i veien for deg å skrive til Hyundai direkte og kanskje få rep gratis og du betaler delen eller avslag på pris.

Mvh Kviasen