Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Marianne. Veldig kjedelig sak dette. Dyrt er det også. Jeg regner med at de sjekker automatoljen på servicen? Den har neppe gått tom. Da ville du sett store oljeflekker der den har stått, vil jeg tro.

For meg er det umulig å si noe om årsaken til havariet her. Det kan ha en sammenheng med oljelekkasjen, men behøver det absolutt ikke. Jeg er vel, kanskje, redd for det siste ... Skiftet verkstedet olje og filter på girkassen din når bilen var på service. Da kan du definitivt ha en klagesak. Noe kan ha gått galt da. et er nok ditt eneste håp her.

Har de bare peilet oljen og funnet dette i orden skal du nok slite med å få noen til å ta ansvaret her. Da er jeg er nok litt redd for at du må ta dette på kontoen "shit happends". Nå slike kjedelige ting skjer så vil vi gjerne ha noe / noen å skylde på. Som regel sliter vi med å finne det.

Selv om bilen din ikke har gått langt, så er jeg redd du kan skyte en lang pil etter noen garanti her. Brutalt - men sant.

Det du må gjøre er å ta kontakt med verkstedet for å sjekke hva de gjorde med automatkassa på service. Så må du ta det derfra.

Ønsker deg masse lykke til!