Revisjonshistorikk [tilbake]

Nå har jeg gått over alt på nytt og så vidt jeg kan forstå er det slik det skal være. Brukte også en instruksjonsvideo fra Bildeler for sikkerhetsskyld.

Lyden er der dessverre enda. Det høres ut som om det kommer fra høyre side foran og skal jeg finne en slags sammenligning er lyden litt lik som når man feilaktig holder på å sette bilen i revers, bare at dette er bremsene. En ganske ubehagelig lyd med andre ord.

Kaliperne foran er ikke byttet da disse så ok ut, men man vet jo aldri. Jeg reagerer også litt på noe som ser ut som oljesøl, men kan også være dekking/beskyttelsesbelegg, og det er likt på begge sider. Disse koblingene går ned til kaliperne og ligger i øvre del av hjulrommet. Ser ut som det er sprayet på et sort belegg da det også er stivt.

Det eneste jeg kan tenke på utover dette er om lyden kan ha noe med ABS systemet å gjøre, men dette er noe jeg overhodet ikke har greie på. Det er jo noe kontakter og slikt som går til bremsene.

Noen ide? Eller er det bare å levere den på verksted igjen? Det er jo litt kjedelig da dette i utgangspunktet var en rimelig enkel jobb.