Revisjonshistorikk [tilbake]

Hmmm ... Kjedelig sak. Men godt at dere finner ut av det - tross alt. Og at dere sparer en del penger. Her virker det som om merkeverkstedet har vært litt for kjappe i vendingen og stilt en helt feil diagnose. Jeg synes / forventer at de burde tatt dette litt mer alvorlig. Men som jeg har sagt mange ganger før; VW gir ikke noe ved dørene. Litt ydmykhet hadde ikke skadet i denne saken ...

Om det er slik at de direkte, eller indirekte, er årsak i reim-havariet så mener jeg de burde ta ansvar og være behjelpelige her. Problemet er nok at dere må "bevise" dette. Det er ofte ikke så lett. ' Om du / din far er medlem av NAF eller KNA, så kunne nok en uttalelse fra en jurist der veid tungt.

En fattig trøst: dere er ikke de eneste som opplever slike ting. Det er ganske vanlig uansett bilmerke. Det virker som ting skal gå så fort at men ikke har tid til å gi en korrekt og gjennomarbeidet diagnose. I tillegg så vil man helst bare bytte komplette komponenter.

Om det defekt løpehjulet burde vært oppdaget, kommer litt an på om det var stor - eller liten service som ble utført. Om ulyden var der, så burde den i alle fall blitt fanget opp ved en stor service, mener jeg.

Vil berømme dere for å ta tak selv og for å fikse opp i dette. Lykke til med å få bilen sammen igjen!