Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann - å løpe unne ar ikke nødvendig. Men det er alltid smart å stoppe litt opp å tenke seg om før man hoppe ut i det. Bilene, er i min øyne, fantastisk fine. Kanskje ikke nødvendigvis å se på, men det har noe ved seg som appellerer til meg.

Problemet med mange av de brukte "super-bilene" er ikke å ha råd til å kjøpe dem, men råd til å reparere dem om noe går i stykker. Det kan fort bli svindyrt. Selv om Porsche generelt har høy kvalitet, så er ikke bilene feilfrie.

Problemer med oljeforbruk, riper i sylindervegger og feil med registerkjeder forekommer. Vi snakker for om reparasjoner på 100.000 til over 250.000 kroner her. Litt avhengig av hva som er feil og hva som må gjøres.

Dette er definitivt ting som man bør sjekke VELDIG NØYE ut før kjøp. Er din bil / modell i faresonen? Er noe av dette allerede reparert? Osv.

Her er det lurt å sette seg nøye inn i feil og mangler som kan oppstå på de ulike modellene, motoralternativene. Leter men opp en fin bil i god stand - så mener jeg at dette fortsatt er en drømmebil!

Lykke til!