Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Emil! Da må jeg jo bare få si hei igjen! Hyggelig at du fulgte rådene fra oss i Broom og at du ble fornøyd!

Du kan helt sikkert finne en helt grei Volvo eller Audi til 200.000 kroner, men jeg mener at en Toyota Avensis vil gi den langt mer bil for pengene. Både nyere og med lavere kilometerstand.

Dessuten er den overlegen de to andre på både driftsikkerhet og eierkostnader. Så det er veldig lett for meg å anbefale den, selv om den ikke er så veldig spennende. Det at du kjenner noen som kan hjelpe med vedlikehold trekker jo også opp.

Så mitt råd blir Avensis denne gangen. Som nevnt bilene er så å si feilfrie uten noen store kjente svakheter. Men som alltid er komplett servicehefte og god eierhistorikk (helst en eier) å foretrekke. Bremseskivene kan ruste, så sjekk disse litt nøye. På biler med glasstak går dette noe utover takhøyden, særlig i baksetet og barna er høye. Ellers er bakseteplassen veldig god. Det samme er bagasjeplassen.

For 200.000 kroner skal du få en 2015 modell som ikke har gått altfor langt. Da er det også nybilgaranti igjen (om den ikke har gått for langt). Det trekker jo heller ikke ned.
Ønsker deg lykke til med bilkjøpet denne gangen også! Så prates vi kanskje om 9-års tid igjen?