Revisjonshistorikk [tilbake]

Ai, ai ... både kjedelig og ikke minst dyrt dette. For å svare direkte på spørsmålet ditt: Ja - dette har jeg hørt om tidligere. Ikke noen direkte uvanlig feil dette disse bilene. Det skjer fra tid til annen. Dessverre.

Skjønner godt at du reagerer på dette når biler ar akkurat over på garanti-tiden og bilen har fulgt servicer og i tillegg ikke har gått skremmende langt. Men her har BMW jussen på sin side. Jus er kaldt og følelsesløs og slik sett har du ikke krav på noen verdens ting - for å være ubehagelig ærlig. Slik er det bare.

Så er det jo opp til hver enkelt forhandler å utvise skjønn, tenke kundelojalitet og igjensalg - og det å gi kunden et godt tilbud, eller i alle fall et tilbud så man føler seg sett, forstått og i varetatt. Problemet i dagens kyniske samfunn, er at det tjener man ikke noe penger på.

Dessuten må man på et aller annet tidspunkt sette ned foten. Vi i Norge er de eneste i hele verden, så vidt jeg vet, som har 5 års garanti. Derfor føler nok både fabrikk og forhandler at stikken allerede er strukket langt. Derfor skal det nok godt gjøres å hente ut noe etter det.

Kanskje ikke akkurat det svaret du ville ha, men jeg tror at det er virkeligheten. Må jo bare ønske deg lykke til med bilen videre!