Revisjonshistorikk [tilbake]

Om jeg begynner bakerst ... Ja- om du kan. så er det sikkert ikke dumt å vente til 2019 med å sette skilter på den. Uten at det har veldig mye å si. Teknisk og kosmetisk tilstand vil nok være det som avgjør annenhåndsverdien, sammen med km. stand så klart. Ved evt Leasig så spiller det jo ingen rolle. Da er uansett ikke problemet ditt.

Kjøp eller leasing er ikke lett å si noe om. Men en Leaf ville jeg ikke, i motsting til en dieselbil, vært redd for å kjøpe. Jeg er rimelig sikker på at dette er et trygt og godt kjøp og at den vil være kurant som bruktbil / innbytte-bil når den tid kommer.

Leasing koster nok litt mer, men gir også et trygghet og forutsigbarhet i økonomien. Særlig om noe skulle skje med renter, avgifter etc. Derfor er det veldig lett å anbefale det, selv om det trolig vil koste den noen få kroner ekstra. Du kjøper deg rett og slett en bekymring mindre. Er du i tvil så gå for leasing.

Selv er jeg så gammeldags at jeg liker å eie. Jeg er også såpass optimist at jeg tror det går bra med Norge og verden for øvrig - og at jeg kommer fra kjøpet med skinnet på nesa uansett... Du får deg uansett en fin bil. Gratulerer!