Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei på deg! Synes absolutt ikke at jeg snakker ned dieselbilene. Senest i går hadde vi en ganske stor sak på Broom.no / TV2.no, sistnevnte som er ett av norges største nettsteder hvor jeg påpekte fordelene med dieselbil - og advarte mot dieselpanikk. Diesel kan rett og slett være smart for mange mennesker fortsatt.

Link: https://www.tv2.no/broom/9791248/

På den annen side: Det er lov å følge med i timen. Salgstallene fra OFV er ganske klare i sin tale. Dieselandelen synker mye og fort.

Hvorfor? Trenden er i ferd med å snu, fra fossilt mot elektrifisert i form av elbiler og ladbare hybrider. At flere og flere bilprodusenter kutter ut å produsere dieselmotorer og at flere Europeiske byer . Lik det eller ei – men det er fakta.

Som journalist så ser jeg det som min plikt å informere leserne om hav som skjer og om trendene både i Norge og ute i verden.

Det er ikke dermed sagt, at jeg som en enkle kar fra landsbygda i Norge, som er oppvokste med doble Weber-forgassere og kamaksler med høye løft, og som liker momentet i sterke diesebiler liker det. Men det er ikke det det handler om i min jobb. Jeg må referere det som faktisk skjer. Basert på fakta.

Litt på samme måte må som en sportsjournalist må skrive at i dagens kamp var Sabæk best, selv om han egentlig holdt med Lillestrøm, som tapte. Du forstår sikkert hva jeg mener...

Takk for innspill!

Antall visninger