Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Silvia. Ja, det går jo an å forstå at dere er skuffet over dette. Er dette en helt ny bil? Er det en bil som er bruktimportert?

Jeg vet at det har blitt bruktimportert en del slike biler til Norge. Disse bilene har ofte annet utstyr enn de "norske". De har også ofte andre garanti-bestemmelser, som også er ganske viktig.

Det går an å ettermontere navigasjon men det er såpass dyrt og komplisert at det nesten lønner så å bytte inn bilen i en annen som har dette utstyret originalt fra fabrikk. Brutalt men sant.

Så og prøvekjørte dere denne bilen før dere kjøpte den? Det jo slik at som kunde så har man jo selv en undersøkelsesplikt på den varen man kjøper. At man setter seg litt inn i hva som inngår av utstyr etc. før man kjøper / signerer en kontrakt. I så fall så har dere ikke gjort en god nok jobb i forkant av kjøpet.

Har selger sagt at det er navigasjon, så kan dere kreve å få det montert - eller få enn annen tilsvarende bil med dette.

Jeg er litt usikker på hendelesforløpet her, om bilen er helt ny, om dere så den og undersøkte den godt nok, eller om den er bruktimportert, eller en vanlig brukt bil. Jeg klarer derfor ikke å gi noe helt konkret råd her.

Hvis dette er veldig viktig for dere å ha, så ta det opp med forhandler og se om dere kan komme fram til en løsning. Problemer er til for å løses - og alt ordner seg!