Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei Geir. Takk for engasjerende innlegg med klar tale. Jeg synes du klarte å få fram synspunktene dine ganske bra!

Når vi startet Broom i 2008, var det ikke mange elbiler i sirkulasjon. Det var jo Think, Rewa og noen av de andre småtassene. Det var vel ingen som den gang trodde at det skulle bli så stort som det har blitt. Meg selv inklusive. Jeg må innrømme at jeg har vært litt motstander, selv.

Slik det ofte blir når man som meg er oppvokst på bygda med Volvo med Weber-forgassere og kamaksler med høye løft. Da blir overgangen stor.

På den annen side, på ett tidspunkt så må / bør an fjerne skylappene og faktisk ta inn over seg hva som skjer. Enten man liker det eller ei. En sint mann eller ti klarer neppe å stoppe denne utviklingen.

Vår jobb som journalister er faktisk å informere folk om hva som er i ferd med å skje. Vi opplever at det er stor interesse, både positiv og skepsis til det.

8 av de 10 mest solgte bilene i Norge i fjor var elektrifiserte, enten som rene elbiler, eller som ladbare hybrider. Da blir vår jobb å kjøre, teste og omtale disse bilene. Men selvfølgelig ikke bare de, selv om det er akkurat det mange nyheter rundt bil handler om for tiden.

Vi skal selvfølgelig også fortsette å skrive om , teste og kjøre biler som brummer også! Både nye og gamle!

Vi håper du forsetter å følge oss på den fjollete nettsiden vår!

Ønsker deg også en fin, fin helg, Geir!