Revisjonshistorikk [tilbake]

Hei du! Dette er det veldig mange som lurer på om dagen. Så du er i godt selskap. Bensin eller diesel er ofte en smakssak - om hva man liker best. Mange, meg selv inklusive, liker det sige bunndraget en dieselmotor ofte byr på. I alle fall i de store Audi-motorene.

På den annen side; slik som markedet er i ferd med å dreie nå, så er nok bensin det mest fornuftige med tanke på gjensalg. Men man skal jo like motoren selv i den tiden man har bilen også...

Tenker du på bruktbil, så vær oppmerksom på at noen av bensinmotorene til Audi kan bruke vanvittig med olje og at Møller stort sett ikke er veldig greie i forhold til garanti / reklamasjon her. Sjekk nøye, for det kan bli dyrt!

Har man mye småkjøring og lader ofte kan ladbar hybrid ha noe for seg. Personlig hadde jeg da heller tatt den helt ut og gått for helelektisk. Slik som markedet er akkurat nå, så er det, det aller smarteste.

Oppsummert: Skal du ha Audi - velg bensin, men vær obs på oljeforbruk på brukte biler. Generelt: Elbil er det hotteste akkurat nå.

Lykke til med ny bil etter hvert!