Revisjonshistorikk [tilbake]

Skjønner godt at du er fortvilet etter denne historien. Kjedelig sak det der. Dette er det sannelig ikke lett å si noe helt konkret om. Det kan kanskje være en følgeskade av at det har blitt byttet deler i motoren din i forbindelse med kampanjen på registeret.

På den annen side så er det også veldig rart, glødeplugger og registerkjede har ikke noe med hverandre å gjøre i det hele tatt. Slik sett kan det like gjerne være uflaks og Murphys lov som har rammet bilen din ... På eldre biler som har gått langt, kan som kjent, alt skje når som helst.

Skjedde skade den aller første gangen du startet opp bilen etter reparasjonen – eller gikk det noe tid (en eller flere kjøreturer) før den oppstod? Jeg tenker at det er litt avgjørende her. Skjedde det ved aller første start er jeg vel fristet til å si at Nissan bør ta mer ansvar her enn hva de så langt har gjort.

Jeg synes uansett at du og Nissan i fellesskap må finne en minnelig løsning som begge kan leve med her (en form for deling) om ikke noe kan bevises hverken den ene eller den andre veien, slik at du får bilen på veien igjen.

Så skal jeg få la KNA-juristen få svare også!