Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann - kjedelig og ikke minst kostbar sak dette.

Dessverre er dette en problemstilling som ikke er helt ukjent og som vi gjentatte ganger har skrevet om her på Broom.no.

Det er nemlig slik at bruktimporterte biler har andre garanti og reklamasjonsvilkår enn de som er solgt nye i Norge. Lik det eller ei. Slik sett har Toyota sitt på det tørre her.

Jeg har selv følt dette på kroppen på en bruktimportert Mercedes jeg hadde for en del år tilbake. Det var blankt avslag fra Bertel O Steen på en 3 år gammel bil... Grunn: Bruktimport. Slik er det bare. Jeg måtte reklamere til den som hadde tatt inn bilen. Altså meg selv - så da var jeg like langt ...

Jeg har hørt om dette tidligere også på disse motoren, sammen med høyt oljeforbruk som også forekommer ganske hyppig. Altså at den går tom - det motsatte av det du opplever.

Det er nok ikke noe utover motoren her som må skiftes, men det er for så vidt ille nok det.

Du sier ikke noe om hvor gammel bilen er. Men du kjøpe den i mars i år. Av forhandler? Hva sier kontrakten din om bruktbil-garanti? Har du noen form for maskinskade-forsikring her? Selskapene pusher det ganske hardt om dagen... Vel verdt å sjekk dette.

Om du står bom fast - så får du be om tilbud fra flere på jobben som må gjøres. Kan nok være litt å hente på det vil jeg tro.

Må bare få ønske deg lykke til og håper det ordner seg greit - tross alt!