Revisjonshistorikk [tilbake]

Heisann! Skjønner godt at du stusser på dette. Det hadde jammen meg jeg gjort også. 8000 km og 6 mnd. er altfor kort levetid på både klosser og skiver forutsatt at det ikke er noen tregheter, noe som sitter fast etc. slik at bremsene ligger på hele tiden.

Argumentet om at varme bremseskiver ikke tåler vann har jeg hørt før, så det er nok en gjengs unnskylding som flere bruker. Ikke desto mindre er det bullshit for å si det på godt norsk.

Det de sier her er jo at norske bilførere faktisk ikke bør bremse når det er vått på veien. Alternativt la bilen stå. Det er jo like idiotisk som det høres ut...

Jeg vet, etter mange, mange år i bilbransjen selv at forhandlere sliter med å få dekket reklamasjoner på bremser, som jo er slitedeler, fra fabrikken. Det kan nok være grunnen til at de prøver deg på en "små-frekk en", men det skal, etter min mening, ikke gå ut over deg som kunde.

Dessuten så er det jo noe som heter delegaranti. Den bør jo i aller høyeste grad gjelde her. Med bare 6. mnd og 8000 km er du godt innenfor.

I dette tilfellet så er det nok også skivene som er problemet. Klossene behøver du neppe å skifte igjen. De bør normalt sett være gode for ca 30.000 kilometer til ved vanlig bruk.

Jeg synes du bør ta turen innom verkstedet igjen og ta en prat med de. Det er liten grunn til å "blåse seg opp og bli sint". Det løser sjelden noen problemer.

Vær høflig, tydelig og konkret. Si at dette godtar du ikke. Henvis til delegarantien med bring kvittering fra forrige skift. Vanndam teorien er det bare å le av, den er for dum. En fem å gammel BMW må da kunne brukes på en regnværs dag.

Jeg vil tro dette ordener seg og ønsker lykke til!