Revisjonshistorikk [tilbake]

170' på en TDI er normalt sett problemfritt,og Skoda Octavia er en grei bil. Men sørg for tilstandsrapport, og sjekk versktedshistorikken grundig. Et vanlig problem er en form for svinghjul/motvekter i tilknytning til girkassa...koster ikke allverden å skifte, men det er jo ergerlig å gå rett på en større reparasjon når man kjøper en bil. Grundig prøvekjøring anbefales...ta med en kyndig venn om du er usikker sjæl :-)

Du nærmer deg antagelig også et registterrerimskifte....dette kan du like godt gjøre på et uavhengig verksted som et merkeverksteded...eventuelt i Sverige....bla i Strømstad er det et godt VAG-verksted. Sjekk priser og gjør det der du får både godt arbeid og grei pris. Husk ellers at olje og filter er noe man skifter ved maks 20.000 på dieselbiler...uansett hvor mye "longlife" det måtte være!

Sjekk ellers for rust..på begge de to bilene du nevner...nyere biler er absolutt ikke rustfrie, om du da ikke er heldig og finner noen som vet dette...og har understellsbehandlet bilene sine sjæl :-)