Revisjonshistorikk [tilbake]

Hjerneslag....altså det de fleste av oss forbinder med feil på motorstyringen...er ganske riktig noe dritt som har en tendens til å koste flesk. Men vær klar over at slike deler...som alle andre deler...koster vesentlig mindre om du kjøper dem direkte fra Tyskland. Det forutsetter imidlertid at du har en grei verkstedsforbindelse...hos Møller liker man å tjene penger på alt man gjør...selv om du nok kan finne greie og forståelsesfulle mennesker også der....koster lite å spørre...med en såvidt gammel bil er det ikke kjekt å bruke x tusenlapper på en ny styringsenhet.

Nå har jeg ikke helt klart for meg hvorfor Møller-gutta snakker om hjerneslag eller hikkas....Dette med innsprøytingsdyser og tennspoler er en helt annen problemstilling...og verken personlig ruin eller helt uvanlig. Har selv skiftet innsprøytingsdyser på en 1,6D for mange år siden, det skal ikke mer til enn uheldig bruk av kondensfjerner for at du får vann på steder der ikke skal være vann....f.ex...Et slikt problem fikser du best og billigst hos et spesialverksted....de kaller seg gjerne noe med "dieselelektrisk", de kan dette med innsprøyting, dyser og tenningsystemer. Et NB: bruk et firma som har vært i tralten en stund, dette er arbeid som krever både erfaring og rett kompetanse!

Om det er det siste som er problemet, pleier Møllers merkeverksteder å anbefale nettopp et slikt verksted, dette med innsprøytingsystemene ligger i perierien av hva man vanligvis jobber med. Lykke til!