Revisjonshistorikk [tilbake]

Gratulerer med et klokt valg, også jeg valgte diesel...etter å ha kjørt diesel i mer enn 25 år finnes det ikke alternativer....selv om vi bare kjører rundt 35.000 i året nå...har vært oppe i det dobbelte....

Mhp biodiesel ville jeg ikke bekymret meg veldig....ut over å være noe mer påpasselig med å skifte dieselfilter i tråd med anbefalte intervaller. I Norge lever vi jo i steinalderen mhp såvel biodiesel som etanol og gassdrift...verden rundt oss har kjørt fra oss bokstavelig talt på full gass! Finnes pumper i flere land med ren biodiiesel, derfor sjekka jeg med VAG med min FORRIGE bil: en Passat B5 110 hk TDI...den hadde et motornummer som hørte med til de som var godkjent for 100 % biodiesel.

I dag er det litt verre...høyere trykk i innsprøytingen er i stor grad årsaken til dette. Men jeg er rimelig sikker på at VAG har dette under kontroll...og at det vil løse seg underveis. En helt annen ting er at norske politikere vingler som fulle fantekjerringer, de er ikke engang enig med seg selv fra dag til dag! Det kan vi ikke gjøre stort med...men vi kan kose oss med dieselbilene våre :-)

Antall visninger